banner badalona

Avís legal

Estàs entrant en un procés de participació vinculant. En cas d'intent de suplantació de la identitat d'algú sense permís l'Ajuntament podria emprendre accions legals.

Privacitat: política de protecció de dades de caràcter personal de Participa Badalona

En compliment de l’art. 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les dades personals que proporcioneu s’incorporaran i es tractaran en el fitxer  “Participació Ciutadana” la finalitat del qual és gestionar les relacions amb els ciutadans/es interessats/des en rebre informació o participar en actes, òrgans, comissions o processos participatius,  no estant prevista la seva cessió .

Us recordem que les dades assenyalades són obligatòries per a poder atendre la vostra sol·licitud.
 

El responsable del fitxer és l’Ajuntament de Badalona. Teniu dret a accedir, rectificar i cancel·lar les vostres dades i a oposar-vos al seu tractament, en les condicions previstes en la legislació vigent. Per exercir aquests drets, heu d’adreçar un escrit en el Registre General d’aquest Ajuntament ubicat a la pl. l’Assemblea de Catalunya, 9-12.

Política de galetes

L'Ajuntament de Badalona no utilitza galetes per recollir informació dels usuaris. Únicament s'utilitzen galetes pròpies, de sessió, amb finalitat tècnica (aquelles que permeten a l'usuari la navegació a través del lloc web i la utilització de les diferents opcions i serveis que en ella existeixen).

També utilitzem galetes de primera part de tercers (Google analytics), les quals no recullen informació de l'usuari.

Navegadors

Aquest lloc web és apte per navegar a través de tots els exploradors web amb excepció de les versions anteriors a l’Internet Explorer 8.

Plaça de la Vila, 1 :: 08911 Badalona :: Tel. 93 483 26 00 :: participacio_ciutadana@badalona.cat :: Nota legal ::