banner badalona

Cercar

16
Suports
Nova Lloreda Proposta Ajuntament

Parc Nova Lloreda

Segona fase d'urbanització del Parc que suposa una renovació integral d'aquest espai verd.

Renovació places i parcs

Comentaris

On ens podem informar de què s'ha previst per aquesta renovació? Espero que aquesta contempli un nou pipican en condicions i més zones verdes, no com la part que es va fer a la primera fase.
Publicat per Alex E el 15 Juny 2016
Rehabilitació i millora del Parc de Nova Lloreda mantenint els espais de terra i jardins. No volem places dures, volem un parc!
Publicat per Juan Luis el 20 Juny 2016
Totalment d'acord! A la zona del pipican es pot optimitzar l'espai fent-lo amb tanques noves més altes (que els gossos no les puguin saltar com ara) i més d'un accés (la única porta actual no tanca bé i cada cop que entra o surt algun gos la resta s'escapen). Es podria aprofitar tot l'espai disponible a aquesta alçada i fer 3 accessos fent-los coincidir amb les 2 escales actuals, tot canviant-les per rampes (això evitaria altres problemes d'incivisme a la zona per tots coneguts), a més de la rampa que ja hi ha actualment. D'aquesta manera, el recinte inclouria una petita zona d'ombra aprofitant els arbres actuals i podria disposar de bancs per seure. També caldria una millor il·luminació i un manteniment amb certa freqüència, tant del pipican com de les zones properes.
Publicat per Alex E el 20 Juny 2016
Informem que l'Ajuntament treballa conjuntament amb l'Àrea Metropolitana de Barcelona per a finalitzar la reforma integral d'aquest parc, i per tant no passa a votació. Gràcies per la teva participació, seguim treballant i decidint Badalona conjuntament.
Publicat per Ajuntament el 19 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Plaça de la Vila, 1 :: 08911 Badalona :: Tel. 93 483 26 00 :: participacio_ciutadana@badalona.cat :: Nota legal ::