banner badalona

Cercar

79
Suports
Nova Lloreda Proposta Ciutadana

Nova biblioteca a Lloreda

Cal tenir de manera urgent una nova biblioteca pel Districte 2, la que existeix actualment és totalment insuficient per les necessitats dels ciutadans de Badalona .  A més és un equipament molt deficient en tots els aspectes: brut, amb plagues d'insectes i rossegadors, problemes de pudors a causa de la fossa sèptica , humitats, manca d'espai per fer qualsevol tipus d'activitat i per poder tenir un fons en condicions, amb barreres arquitectòniques, sorollós, sense aïllament...En el Pla de Biblioteques de Badalona 2011-2025 està previst un canvi d'ubicació, i això encara no s'ha produït tot i la problemàtica ja descrita.

El barri necessita un equipament com es mereix

Comentaris

Ja li toca!!.La més oblidada de badalona. Es podria aprofitar l' antic mercat de lloreda així es podría aprofitar l'espai que també té tela.
Publicat per Kike Juan el 09 Juny 2016
Totalment d’acord amb aquesta proposta però crec que hem d’anar un pas més enllà i tenir una visió global de ciutat pel que fa a les biblioteques, penso que hauríem de demanar el compromís per part del nou govern en la implementació del Pla municipal que va ser aprovat al 2011 i que indica que fan falta noves biblioteques a la nostra ciutat. Una a la zona de Bufalà, Bonavista, Morera, Canyet i Montigalà i una altra a l’àrea de la Salut, Sant Mori de Llefià i Artigues. A més a més, el Pla també fa èmfasi en l’ampliació de les biblioteques ja existents de Sant Roc i Pomar. I, evidentment, en el punt que esmenteu aquí: l’ampliació i trasllat de la Biblioteca de Lloreda. Esperem que l’actual govern tingui la sensibilitat necessària per entendre el rol social de les biblioteques públiques i prengui consciencia de que estem parlant dels grans motors culturals de la ciutat i d’uns agents fonamentals si volem reduir les desigualtats socials al nostre municipi.
Publicat per Eva el 11 Juny 2016
Aquesta biblioteca necessita un espai molt més saludable, no només pels usuaris, també pel personal que hi treballa. Deixant de banda la manca d'espai, que és evident, la salubritat és pèssima. Paneroles (cucarachas) de totes mides i classe, rates enormes, ratolins, insectes de tota mena, efluvis provinents de la fossa sèptica que hi ha just sota el terra de la biblioteca, amb les tapes a la vista, que deixen anar una olor a cloaca insuportable, fins i tot irritant pel nas, goteres "sospitoses" de no ser per aigua de pluja, goteres per pluja que deixen "piscines", mosques negres i grosses a causa de les bestioles mortes que hi ha al fals sostre (les larves han caigut del sostre alguna vegada en horari d'obertura), curtcircuits provocats per mossegades del cable fetes per rosegadors... Val més que no continuï. Penso que queda clara la situació.
Publicat per Yolanda el 18 Juny 2016
Jo crec, que necessita un nou espai, perquè tal com està ara, amb pou feines poden donar un bon suport i una bona ajuda als usuaris.
Publicat per Àngel el 21 Juny 2016
Informem que aquesta proposta passa a votació, conjuntament amb totes les propostes de ciutat que seran prioritzades en les sessions de districte. Gràcies per la teva participació, seguim treballant i decidint Badalona conjuntament.
Publicat per Ajuntament el 19 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Plaça de la Vila, 1 :: 08911 Badalona :: Tel. 93 483 26 00 :: participacio_ciutadana@badalona.cat :: Nota legal ::