banner badalona

Cercar

5
Suports
Ajuntament Proposta Ciutadana

Serveis de suport en prevenció de conflictes i prevenció de riscos psicosocials per empreses

Ens adrecem a vosaltres per oferir-vos des de Qualit Mediación els serveis de prevenció i mediació de conflictes per empreses col·laboradores de l' Ajuntament de Badalona. El objectiu es millorar  la comunicació,productivitat, absentisme laboral, estrés laboral i d’ altres riscos psicosocials-organitzacionals, a més de minimitzar els costos econòmics i de temps que suposen sovint casos de mobbing i d’ altres conflictes interspersonals, intergrupals, intragrupals i fins i tot amb clients i proveïdors. Conflictes i incidències que sovint queden mig ocults i que cal abordar amb destresa i rigorositat. Una bona praxis en aquest sentit pot facilitar també l’ acompliment en la RSC.

 

Des de Qualit Mediación disposem d’ una xarxa de mediadors professionals i tècnics de prevencíó en riscos laborals que ofereixen el seu recolzament  i solució als conflictes que es donen en totes les  empreses i organitzacions.

 

Aquest servei es mostra a més perfectament complementari al servei de mediació comunitari de Badalona.

 

Si ho troben escaient li agrairiem que ens indiqui qui és la persona responsable de   l’ empresa dins la vostre organització i ens hi posarem en contacte personalment amb molt de gust, o si ho prefereixen, poden posar-se en contacte amb nosaltres  ( tel. email....) i sol·licitar-ne aquella informació que necessitin.

 

Atentament   Marc Sorribas www.qualitmediadores.com  686 302 527

Publicat per MARC SORRIBAS QUADRAS el 09 Juny 2016Pla d'Inversions Municipal (PIM) Proposta Ciutadana

Comentaris

Compartim la teva preocupació sobre la situació de les comunitats de propietaris. Tanmateix, al tractar-se d'un servei privat la proposta no pot anar a votació, per bé que hem traslladat la problemàtica al departament corresponent.
Gràcies per la teva participació, seguim treballant i decidint Badalona conjuntament.
Publicat per Ajuntament el 19 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Plaça de la Vila, 1 :: 08911 Badalona :: Tel. 93 483 26 00 :: participacio_ciutadana@badalona.cat :: Nota legal ::