banner badalona

Cercar

29
Suports
Centre Proposta Ciutadana

Enderroc de la Mobba i pla d'equipament

L'edifici de la Mobba al carrer Sant Isidre està en molt mal estat per bé que dins hi ha entitats culturals que hi assagen. s'hauria de poder fer algun tipus d'actuació que permeti mantenir aquestes entitats, enderrocar la part més malmesa i convertir-ho en zona d'aparcament ja que és una zona molt transitada sobretot en època de platja. 

Publicat per Meritxell Ortiz Vilaseca el 10 Juny 2016Pla d'Inversions Municipal (PIM) Proposta Ciutadana

Comentaris

L'edifici de la MOBBA del carrer Sant Isidre és privat i està cedit a les entitats que ho fan servir actualment. No estic gens d'acord en convertir l'espai en zona d'aparcament, ni privat, ni públic., en tot cas l'Ajuntament hauria de controlar si es tenen els corresponents permisos, assegurances i llicencies per fer l'activitat que actualment és desenvolupa. Per altre banda l'espai si fos expropiable seria ideal per traslladar a ell la deteriorada i malmesa la piscina del centre o bé fer un equipament esportiu.
Publicat per el 15 Juny 2016
Estic d acord que sha d'actuar sense demora en l'edifici Mobba però jo crec que sha d'enderrocar tot . Està molt malament i es un perill pels qui en aquest moments l utilitzen i pels veïns i ciutadans que pasem per allà. Sha de deixar espais verds i lliure
Publicat per Sílvia Palao el 29 Juny 2016
Efectivament, l'edifici de la MOBBA és un edifici emblemàtic i pendent d'alguna actuació. No obstant per tal de pressupostar qualsevol actuació abans cal definir els seus usos; l'Ajuntament treballarà per tal de definir aquest futur espai amb la ciutadania i serà llavors quan es podrà pressupostar l'actuació concreta.
Gràcies per la teva participació, seguim treballant i decidint Badalona conjuntament.

Altres propostes relacionades:
http://participa.badalona.cat/propostes-eix-3/311-que-fem-amb-la-mobba
Publicat per Ajuntament el 19 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Plaça de la Vila, 1 :: 08911 Badalona :: Tel. 93 483 26 00 :: participacio_ciutadana@badalona.cat :: Nota legal ::