banner badalona

Cercar

135
Suports
Ajuntament Proposta Ciutadana

Millora de la zona Nova Badalona Port

Està previst que l’àrea denominada Nova Badalona Port esdevingui en els propers anys l’àrea d’expansió per excel·lència de la ciutat, així ho demostren les diverses construccions de nous habitatges que ja s’han iniciat o s’iniciaran en breu per acollir un gran nombre de famílies.

Aquesta proposta vol dotar la zona Nova Badalona Port dels espais públics que mereixen els seus nous habitants, reclamem una inversió en mesures concretes com la neteja de pintades, la neteja de males herbes, la correcte il·luminació dels carrers i que la zona infantil de la parada gorc sigui un espai segur dotat d’un terra de cautxú.

 

A més a més, demanem a l’Ajuntament que realitzi les gestions pertinents per tal de potenciar la creació dels equipaments destinats als espais públics el més aviat possible.  

Comentaris

Todo mi apoyo a esta propuesta!
Publicat per Emmanuel Calderon el 13 Juny 2016
Bé, és evident que la nova zona del port ha de tenir els mateixos serveis que la resta de Badalona, però res d'excelència ni centralitats ni històries. Tots els ciutadans de Badalona han de tenir accés als mateixos serveis de la mateixa qualitat i amb zones verdes i d'esbarjo de semblants condicions.
Publicat per Carles el 14 Juny 2016
Aquesta zona esdevindrà l'eix central de la Badalona de la primera meitat del Segle XXI, vindren a viure més de 9.000 veïns alguns de la resta de Badalona, es va aprovar dintre d'un procés participatiu els diferents equipament públics que haurien d'anar. Entre els equipaments que es van triar en el procés participatiu, hi havia una Biblioteca, un Centre Cívic, Un Centre de Dia i Un espai pels Joves. En la zona hi ha espais d'us públic que ja tenen destinació, com un Insititut, una escola d'Infantil i Primària i un CAP ( Centre d'Atenció Primària). No obstant això hi ha una gran mancança i es tracte de la necessitat de contar amb un nou pavello esportiu ubicat aprop d'aquesta zona. http://www.areabesos.com/noticia/7646_un_total_de_110_persones_han_votat_aquest_dissabte_en_el_proces_participatiu_de_la_rambla_del_gorg_i_el_canal_del_port
Publicat per el 16 Juny 2016
Si no estan els edificis nous construits no te sentit aquesta proposta.... Els nous serveis estan dins d'ells. De quines pintades es parla? Tota la ciutat està plena XD.
Publicat per el 18 Juny 2016
Existeix un problema a la zona nova del Canal, nosaltres hem fet la pre-reserva d'una de les vivendes en una de les promocions que es faran a la zona nova del Gorg, van preguntar a la promotora sobre els col·legis de la zona per matricular els nens i sembla ser que totes les promocions que hi ha el canal no pertanyen a la zona educativa 4 que correspont al centre i al barri de La Mora, en aquest cas totes les promocions corresponent a la zona 2 San Roc. Tenim coneguts que rebren el seu pis a principis del 2017 i no podren matricular els seus fills a l'escola dessitjada per que la linea que marca una altre zona talla per mig el carrer ponent. Creiem que seria necessària una revisió de les zones educatives, si no és així crec poc probable que les promocions inmoviliaries tinguin l'èxit que s'epera. Moltes gràcies.
Publicat per Laura Peña Gaitus el 21 Juny 2016
Compartim la teva preocupació pel que fa a la millora de la Zona de Badalona Port i agraïm la teva proposta. Està previst realitzar actuacions de manera diferencial en cada àmbit corresponent: neteja i manteniment i valoració del reforç de la il·luminació per part d’Espai Públic.

Des de finals del 2015 està en marxa el Procés Participatiu Rambla-Canal-Port integrat per representants municipals (govern, professionals i tècnics de diferents departaments) amb entitats del districte. Aquest grup està reflexionant sobre aquesta zona, recollint i preveient les millores en vista a la centralitat municipal i metropolitana de la zona. Un dels primers resultats ha estat la tria del tipus d’equipaments i serveis públics que s’han de situar de manera prioritària en aquest eix d’acord amb la reserva de sòl existent. A la sessió participativa del 27 de febrer les persones participants van escollir que els equipaments prioritaris serien una biblioteca, un centre de dia per a la gent gran, un centre cívic i un espai jove.
Al PIM hi ha una proposta de construcció del centre cívic, ja que la construcció dels altres equipaments dependrà del creixement demogràfic de la zona.

També es va proposar que els nous espais del Gorg portin els noms de Pi i Margall, rambla del Gorg, Lluïsa Giró, mestres Maria Rosquellas i Joan Rotger, Manuel de Solà Morales i Cros. Si estàs interessada en participar en aquest procés et pots posar en contacte amb el Districte 5 o amb les associacions de veïns del Districte.

Gràcies per la teva participació, seguim treballant i decidint Badalona conjuntament.

Programa de l'Ajuntament on s'inclou teva proposta:
http://participa.badalona.cat/projectes-pim/95-construccio-d-un-nou-centre-civic-al-futur-canal-port
Publicat per Ajuntament el 19 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Plaça de la Vila, 1 :: 08911 Badalona :: Tel. 93 483 26 00 :: participacio_ciutadana@badalona.cat :: Nota legal ::