banner badalona

Cercar

87
Suports
Ajuntament Proposta Ciutadana

PISCINA MUNICIAL PARA EL VERANO!!

Badalona necesita tener una piscina municipal, como la tienen sabadell y muchos municipios mas que muchos de nuestros ciudadanos tenemos que trasladarnos hasta otros municipios para ir a una piscina municipal, ya que Badalona no tiene una piscina municipal descubierta para todos nosotros. Tenemos playa, tenemos pisicna cubierta, pero no una descubierta para el verano, y que durante años ha sido y es una gran responsabilidad tener una en nuestra ciudad. 

Comentaris

Penso que si es fa una piscina descoberta caldria que fos al Districte 6, i hauria de ser amb zona arbrada i amb gespa, molt agradable i amplia perquè fos un equipament de ciutat, central, ubicat al Districte 6. Seria estratègic que fos així. o a Sant Roc o al Remei, ja que a Artigues no hi cabria, crec. Seria una bona fórmula de dignificar el Districte i d'afavorir la cohesió de ciutat.
Publicat per Maria Ginesta Teixidó el 29 Juny 2016
Valorem la teva inquietud pel que fa a les necessitats d'equipament esportius i d'oci a la ciutat. Tanmateix, el pressupost per la construcció i manteniment d'una piscina d'estiu supera els 8 milions d'euros disponibles pel pressupost participatiu de ciutat. Per tant, aquesta proposta no pot anar a votació.
Gràcies per la teva participació, seguim treballant i decidint Badalona conjuntament.
Publicat per Ajuntament el 19 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Plaça de la Vila, 1 :: 08911 Badalona :: Tel. 93 483 26 00 :: participacio_ciutadana@badalona.cat :: Nota legal ::