banner badalona

Cercar

27
Suports
Canyadó Proposta Ciutadana

Millora de qualitat d'aigües

    Darrerament trobem la poca qualitat que te el sector d'aigües al nostre barri, si obres l'aixeta pots veure com te un color grogenc, que segurament van seguits de focus de mal estar i enfermetats passatgeres de vegades si prens una dutxa sembla que estiguis a la platja.

 La meva proposta inclou un control trimestral/anual a nivell local d'aigües, per tal de millorar el servei i millorar les butxaques dels nostres veïns, donat que es impossible beure aigua de l'aixeta, fem una mitja de 5-15€ en compra d'aigua setmanals aprox. "es un estudi sense base cientifica ni professional, només coherencia ciutadana". Si teneim aigua corrent no tornem a la edat de pedra.

Comentaris

Está passant exactament el mateix a casa quan obrim cada matí l'aixeta pots veure com te un color grogenc, tirant a color de urina, que segurament van seguits de focus de mal estar i enfermetats passatgeres.
Publicat per JORDI el 15 Juny 2016
bé, no estic content de veure que hi ha gent que li passa el mateix, però si de veure que tenim ganes de fer alguna cosa al respecte! gracies Jordi.
Publicat per Robert el 28 Juny 2016
L'Ajuntament de Badalona té la voluntat d'intervenir més directament en la gestió del subministrament de l'aigua potable, ara concessionada a L'Àrea Metropolitana de Barcelona. Entenem que és una petició concreta a donar resposta des del departament de Salut, que ja hi està treballant. Per tant, aquesta proposta no pot anar a votació. Seguirem informant de les mesures que anem realitzant per millorar la qualitat de l'aigua de Badalona. Gràcies per la teva participació, seguim treballant i decidint Badalona conjuntament.
Publicat per Ajuntament el 19 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Plaça de la Vila, 1 :: 08911 Badalona :: Tel. 93 483 26 00 :: participacio_ciutadana@badalona.cat :: Nota legal ::