banner badalona

Cercar

14
Suports
Raval Proposta Ciutadana

Millora Plaça Can Peixau

La plaça de Can Peixau és una plaça petita on veïns del barri podem anar a jugar amb els nens. El problema és que ens cal un parc infantil en millors condicions (tancat i amb terra tou) per poder estar tranquils ja que la plaça està a prop d'un carrer molt transitat per vehicles (Baldomero Sola).

A més a més, a la plaça hi ha una zona amb sorra que s'ha convertit en un pipican improvitzat de gossos que no van lligats i en lloc on algunes persones fan les seves necessitats. Estaria bastant millor com a sorral pels nens o lloc d'esbarjo.

Al final, millorant els nostres espais públics familiars, millorem la salut del barri, ja que segons quin tipus d'individu ja no està a gust en un parc on la gent va a amb nens i on els espais son oberts (exemple clar ha sigut la remodelació del parque de Pep Ventura, que li ha donat una altra vida més sana). Només demano un espai familiar més adaptat als temps actuals i amb un diseny que el faci més segur per les families que l'utilitzen.

Els gossos sense lligar també son un problema en aquesta zona i ningú s'en fa càrrec. El barri del Raval guanyaria moltíssim si aquesta plaça fos més familiar i si les voreres estiguessin en millor estat.

No son pas inversions molt grans i si que milloren la vida quotidiana de la gent del barri

Comentaris

Totalment d'acord amb la proposta, la plaça és petita i si vas amb nens pot ser perillós per la proximitat dels carrers. La zona de sorra podria ser un pipican degudament condicionat amb una tanca, cosa que evitaria el problema dels gossos solts també (com diu l'Ernesto, el lloc ja és un pipican de facto)
Publicat per Daniel el 14 Juny 2016
Valorem la teva inquietud sobre la mobilitat i accessibilitat de la zona. T'informem que la teva proposta anirà a votació del pressupost del Districte 5.
Gràcies per la teva participació, seguim treballant i decidint Badalona conjuntament.
Publicat per Ajuntament el 19 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Plaça de la Vila, 1 :: 08911 Badalona :: Tel. 93 483 26 00 :: participacio_ciutadana@badalona.cat :: Nota legal ::