banner badalona

Cercar

76
Suports
Tota la ciutat Proposta Ciutadana

bufala necessita una biblioteca ja

Fa anys que Bufalà, sent un barri poblat no tingui equipaments públics. Ca l'andal, una masia de propietat municipal i que fa poc va rebre la visita de tècnics i van constatar el bon estat per fer-hi actuacions, podria tenir una biblioteca pública, des de fa anys reclamada i abans que millorar altres biblioteques la creac ió d'aquesta resulta ja imprescindible. Es una reclamació històrica i promesa per l'ajuntament dintre del pla de biblioteques però mai arriba i el barri necessita urgentment que aquesta masia sigui una biblioteca i que a més s'incorporin altres serveis ja que l'espai dona per molt.

 

Comentaris

Totalment d'acord. A Bufalà hi ha una mancança d'equipaments per la quantitat de gent que hi vivim. Molt bona proposta, felicitats!!
Publicat per Carles Sagués Guillén el 19 Juny 2016
Molt bona proposta! Hi dono suport.
Publicat per Roger el 20 Juny 2016
INDISCUTIBLE, NECESSARI I JUSTIFICAT. Hi dono tot el suport. En el cas que la idea prosperi, si s'escull com a emplaçament la masia de Ca l'Andal, guanyem no només amb el que ofereix una biblioteca, que ja és molt. Restaurar un element singular i històric del barri i aprofitar-lo útilment diu molt més. Dóna identitat, bellesa, exemple i orgull. És perfecte.
Publicat per el 22 Juny 2016
Si volem educació calen eines i mitjans, és incomprensible com a bufala han crescut les construccions de vivendes i no tenim ni una biblioteca. Això si, de bars ni ha uns quants.
Publicat per joan el 28 Juny 2016
Hem sembla bé
Publicat per bernat el 28 Juny 2016
A Ca l'Andal s'hi faran durant aquest mandat un seguit d'actuacions ja aprovades el passat mes de juny al Ple per tal de millorar l'entorn i la rehabilitació de la masia, en el Pla Recupera http://www.badalona.cat/plarecupera
Així mateix es proposa en aquest pressupost participatiu, com a proposta de ciutat, la votació d'una partida de 2 milions d'euros per a equipar la masia com a espai cultural. Gràcies per la teva participació, seguim treballant i decidint Badalona conjuntament.
Publicat per Ajuntament el 19 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Plaça de la Vila, 1 :: 08911 Badalona :: Tel. 93 483 26 00 :: participacio_ciutadana@badalona.cat :: Nota legal ::