banner badalona

Cercar

31
Suports
Tota la ciutat Proposta Ciutadana

Millora entorn triangle Educatiu Institut Pompeu Fabra- Escola d'Art Pau Gargallo-Institut Isaac Albéniz

Triangle Educatiu Institut Pompeu Fabra- Escola d'Art Pau Gargallo - Institut Isaac Albéniz

A Badalona tenim la enorme sort de contar amb un clúster educatiu de primer nivell en la zona del Barri de la Morera i Bufalà , concretament el pol educatiu, format pel triangle de:

Institut Pompeu Fabra 

http://www.ipompeufabra.cat/

Escola d’Art i Superior de Disseny  Pau  Gargallo de Badalona  

http://www.paugargallo.cat/pgargallo/page/1/58/0/inici

Institut d’ESO i Batxiller Isaac Albéniz

http://www.iesalbeniz.info/

No obstant això, el lamentable estat de l’entorn on es troben aquests equipaments educatius i que diàriament rep més de 2000 alumnes, es troba en una situació lamentable en quant a accesibilitat, paviment, voreres, zones d’esbarjo, zones verdes, il·luminació, seguretat, camins escolars que pugin des de el barri de Casagemes, Dalt la Vila, Can Solei, Canyadò, etc...

Per  altre banda és un espai que no conta amb cap pavelló poliesportiu i molt menys amb una piscina per que els nombrosos alumnes d’aquests centres puguin desenvolupar activitats físic – esportives tant importants durant aquestes etapes educatives.

A l’antiga fàbrica FOCUS al costat de l’autopista hi ha l’espai suficient per fer un complex esportiu de primer nivell, totalment necessari per donar serveis els tres centres educatius i a la resta de la ciutat.

Existeix una zona esportiva a l’aire lliure que es troba entre l’ Institut Pompeu Fabre i l’IES Isaac Albéniz que es troba totalment abandonada i és absolutament necessari el seu condicionament, per que les escoles de l’entorn la facin servir.  

 

En ple segle XXI una ciutat com Badalona, hauria de saber aprofitar espais i zones educatives com la que aquí es descriu per el que els nostres joves puguin gaudir plenament d’ells.  Es fa per tant absolutament necessari la realització d’un projecte i l’execució del mateix ho abans possible.  

Comentaris

M'agrada aquesta idea, i m'agradaria afegir a aquest projecte el paviment del carrer molí de la torre, carrer mestre breton i carrer jaume passarell. Fa un any es va pavimentar el carrer doctor robert i carrer independència, i no es van aturar a mirar un altre carrer molt important d'aquest barri.
Publicat per lorena el 16 Juny 2016
És una gran proposta ! Un % de joves molt alt de la nostra ciutat es concentra en aquest espai que sembla "oblidat". Es podria millorar tant interiorment com exteriorment, aula d'estudi/reunions, algun comerç adient, espai de trobada, parc agradable a on els joves puguin sentir-se "acadèmics", wi-fi a la zona, equipament de projeccions/reunions comuns.. potser caldria que els 3 centres es mancomunitessin ...
Publicat per Dani Morte Redondo el 17 Juny 2016
Informem que l'Ajuntament assumeix la proposta, i de fet ja treballa conjuntament amb l'Àrea Metropolitana de Barcelona per a desenvolupar diferents actuacions de millora en aquest espai i que ja compten amb pressupost d'inversions. És per això que aquesta proposta no anirà a votació. Gràcies per la teva participació, seguim treballant i decidint Badalona conjuntament. Proposta de l'Ajuntament on s'inclou la teva proposta:
http://participa.badalona.cat/projectes-pim/70-reurbanitzacio-del-torrent-de-la-font
Publicat per Ajuntament el 19 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Plaça de la Vila, 1 :: 08911 Badalona :: Tel. 93 483 26 00 :: participacio_ciutadana@badalona.cat :: Nota legal ::