banner badalona

Cercar

9
Suports
Casagemes Proposta Ciutadana

Millora Plaça de les Gavines

Aquesta plaça situada al carrer Margarida Xirgu, al costat del local de la Seguretat Social, presenta greus deficiències de falta de manteniment on es fa evident el deteriorament del mobiliari urbà infantil. És una plaça que se li dóna bastant ús per part dels nens i famílies, donat que està pròxima als dos centres escolars de la zona (Lola Anglada i Artur Martorell). La solució no es pintar els bancs de nou, com s'ha fet recentment. Cal un major manteniment de la plaça, així com un augment dels serveis de neteja. Cal una renovació del parc infantil, un canvi de bancs i treure les pedres que estan a la zona on hi ha els arbres.

Ja que hi ha el parking soterrat d'Engestur sota la plaça, es podria demanar a aquesta empresa municipal el finançament d'aquesta proposta.

Comentaris

També hi ha manca de vigilància i responsabilitat dels adults envers els nens, tant a la zona de les pedres com a la plaça. Per altra banda, hi ha rampes per accedir a unes escales i alguns desnivells inexplicables. Confiem que a les properes actuacions a la plaça es compti amb l'opinió dels usuaris i els veins.
Publicat per Bea B el 26 Juny 2016
Valorem la teva inquietud sobre la situació de l'espai públic de la zona. T'informem que la teva proposta anirà a votació del pressupost del Districte 1.
Et convidem a seguir el procés de votació i el PAM en general, i agraïm molt la teva aportació. Badalona la farem entre tots i totes!
Publicat per Ajuntament el 19 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Plaça de la Vila, 1 :: 08911 Badalona :: Tel. 93 483 26 00 :: participacio_ciutadana@badalona.cat :: Nota legal ::