banner badalona

Cercar

17
Suports
Montigalà oriental Proposta Ciutadana

Acondicionament Parc G4 i voltants

Acondicionament del Parc G4 de Montigalà. Aquesta és una zona verda molt important per a la part oest de la ciutat, el seu estat actual es deplorable i necessita una gran neteja i un rentat de cara ja que no s'aprofita del tot. També s'hauria de netejar les voreres de l'avinguda de la Comunitat Europea i Avinguda Conflent a la mateixa altura del parc, és impossible passar caminant degut a la quantitat de plantes que han crescut. 

Acondicionamiento del parque G4. Esta es una zona verde muy importante para la parte oeste de la ciudad, su estado es lamentable, necesita una limpieza importante y un lavado de cara, ya que es una gran extensión de zona verde que no se aprovecha. También se deberían limpiar las aceras colindantes al parque, es imposible pasar caminando debido a la cantidad de plantas que han crecido.

Publicat per Raúl Blanco Rodríguez el 15 Juny 2016Pla d'Inversions Municipal (PIM) Proposta Ciutadana

Comentaris

Recollim la teva proposta i la traslladem a l’àmbit d'Espai Públic perquè realitzin les comprovacions pertinents i facin les actuacions necessàries per arreglar la situació. Seguirem informant de les novetats en aquest àmbit pels canals de comunicació habituals.
Gràcies per la teva participació, seguim treballant i decidint Badalona conjuntament.
Publicat per Ajuntament el 19 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Plaça de la Vila, 1 :: 08911 Badalona :: Tel. 93 483 26 00 :: participacio_ciutadana@badalona.cat :: Nota legal ::