banner badalona

Cercar

38
Suports
Tota la ciutat Proposta Ciutadana

Millora del pla d'actuació per a ciutadants de Badalona en situació d'atur

Millora del pla d'ocupació per a ciutadans de Badalona en situació d'atur. Durant aquest any s'ha fet un programa dirigit a persones majors de 45 anys per a treballar en obres públiques de la ciutat i subvencionat per l'AMB que ha afavorit a unes 50 persones. L'idea és que l'ajuntament pugui oferir un pla d'actuació en diferentes àrees i àmbits, i que sigui dirigit a aquelles persones que es troben en situació d'atur de la ciutat. 

 

Mejora del plan de ocupación para ciudadanos de Badalona en Paro. Este año se ha hecho un programa dirigido para personas mayores de 45 años para trabajar en obras públicas de la ciudad y subvencionado por la Área Metropolitana de Barcelona que ha favorecido a 50 personas. La idea es que el ayuntamiento ofrezca un plan de actuación en diferentes áreas y ámbitos, y que sea dirigido a aquellas personas de Badalona que se encuentran en situación de desempleo.

Publicat per Raúl Blanco Rodríguez el 15 Juny 2016Pla d'Inversions Municipal (PIM) Proposta Ciutadana

Comentaris

El PAM recull diversos programes que aborden directament aquesta proposta. Així, t'animen a consultar els programes Ocupació i Empresa, Indústria i Espais d'activitat Econòmica. Tot i així, L'Institut Municipal de Promoció a l'Ocupació (IMPO) disposa de diferents accions i programes per generar ocupació local considerant aquest i altres col·lectius, augmentant considerablement el pressupost municipal respecte el mandat passat. Per tant, aquesta proposta no pot anar a votació perquè ja s'assumeix per l'equip de govern. Gràcies per la teva participació, seguim treballant i decidint Badalona conjuntament.


Programes de l'Ajuntament on s'inclou teva proposta:
http://participa.badalona.cat/propostes-eix-2/38-ocupacio-i-empresa
http://participa.badalona.cat/propostes-eix-2/37-industries-i-espais-d-activitat-economica
Publicat per Ajuntament el 19 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Plaça de la Vila, 1 :: 08911 Badalona :: Tel. 93 483 26 00 :: participacio_ciutadana@badalona.cat :: Nota legal ::