banner badalona

Cercar

9
Suports
Gorg Proposta Ciutadana

Nou Parking public i plaça central del GORG

Bona tarda,

Actualment davant del palau olimpic entre carrers President Tarradellas, Antoni bori i avinguda del Marqueig de Mont Roig es troba un parking al aire lliure gratuit on s'aparquen una cinquantena de cotxes.

Crec que Badalona és una ciutat on els cotxes tenen una preferencia davant dels ciutadans i hauriem d'anar canviant aquest model. La proposta consisteix en fer un parking subterrani en aquest entorn i amunt una gran plaça pel barri. Aquesta plaça podria tenir una pista de patinatje pels nens i fer activitats culturals els caps de setmana entre d'altres.

Hem de tenir present el nou paradigma que tindrà el gorg en la badalona del futur i hem de començar a adaptar la ciutat a les noves necesitats de la gent.

Moltes gracies.

Salutacions.

 

Comentaris

Recollim els teus comentaris. En aquest cas l’Ajuntament farà la proposta corresponent per tal de millorar situacions actuals no desitjades, sempre d’acord amb el que es preveu als Plans de Mobilitat i d’Accessibilitat. A més el pressupost de construcció d'un parking supera els 803.192 € disponibles pel Districte 5 de pressupost participatiu. Per tant, aquesta proposta no pot anar a votació.
Gràcies per la teva participació, seguim treballant i decidint Badalona conjuntament.
Publicat per Ajuntament el 19 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Plaça de la Vila, 1 :: 08911 Badalona :: Tel. 93 483 26 00 :: participacio_ciutadana@badalona.cat :: Nota legal ::