banner badalona

Cercar

29
Suports
Tota la ciutat Proposta Ciutadana

MERCA-BIO de proximitat

Es tracta de, en lloc de seguir potenciant les grans cadenes de supermercats, crear petits mercats on tots el productes siguin ecològics i/o de proximitat. Si les grans cadenes, a canvi de implantar més supermercats, donen contraprestacions o el que sigui, nosaltres com a persones ciutadanes responsables podem pagar el parking a un preu mòdic cada cop que anem a comprar a aquests mercats o bé es poden fer places d'aparcament de lloguer  per veins. Tots seriem beneficiats: les productores de proximitat, les cooperatives i per suposat les persones consumidores amb productes més sans. També podria donar pas a la utilització d'una moneda social, cosa que potenciaria que vinguessin a comprar persones d'altres localitats interessades  en el producte i en pagar en aquest tipus de moneda incipient.

Comentaris

Ara mateix ocupo un Pla de Ocupació al Consorci Badalona Sud per Dinamitzar el comerç de proximitat del Districte VI i estic detectant moltes mancances i oportunitats de millora en el petit comerç o comerç de barri que amb un projecte per part de l´Ajuntament de potenciació de aquesta activitat económica es faria un gran pas en el comerç de proximitat.
Publicat per oliver muñoz gonzález el 21 Juny 2016
El programa del PAM “Badalona Ciutat comercial i Turística” contemplarà aquest tipus d'actuació. Un dels objectius de Comerç és potenciar els productes de proximitat i ecològics, així com el petit comerç. De fet, estem estudiant possibles localitzacions per a aquesta tipologia d'oferta comercial.
Gràcies per la teva participació, seguim treballant i decidint Badalona conjuntament.

Programa de l'Ajuntament on s'inclou teva proposta:
http://participa.badalona.cat/propostes-eix-2/36-ciutat-comercial-i-turistica
Publicat per Ajuntament el 19 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Plaça de la Vila, 1 :: 08911 Badalona :: Tel. 93 483 26 00 :: participacio_ciutadana@badalona.cat :: Nota legal ::