banner badalona

Cercar

17
Suports
Artigas Proposta Ciutadana

Més llum i neteja als carrers... per uns carrers més dignes i segurs

El barri d'Artigues ha empitjorat a nivell d'enllumenat i neteja. Fa uns quants anys que els carrers són més foscos a la nit (pensem que la potència de llum és menor que fa temps) i estan més bruts. La sortida del Metro d'Artigues - Sant Adrià és molt utilitzada, i això està molt bé, doncs denota que el nostre barri té molta vida i moviment. Tot i així, l'Avinguda Joan XXIII i tot el barri d'Artigues podria millorar en aquests dos aspectes: més llum i més neteja. Caldrien més contenidors d'escombraries al llarg dels carrers, si poguessin ser soterrats molt millor. També, en algunes ocasions, hi ha hagut cuques i alguna rata, amb la qual cosa caldria extremar molt la neteja perquè això no vagi a més. En quant a la llum, un carrer ben il·lumitat és més segur a la nit per a tothom! 

 

Comentaris

En los lugares donde haga falta más iluminación que se haga con la menos contaminación lumínica posible. Ya sabemos como hacerlo.
Publicat per Ignacio el 19 Juny 2016
Valorem la teva inquietud pel que fa a la mobilitat i accessibilitat de la ciutat. Actualment s’ha iniciat el procés de renovació de les làmpades de la ciutat, amb el que es millorarà l’enllumenat.
Cal tenir present que els contenidors han de estar a l’abast de tota la ciutadania i en totes les fraccions de recollida amb nombre equilibrat segons la població del sector. A més, han de ser accessibles als camions de recollida i buidatge que han de tenir la mida adequada per tal de poder circular i girar pels carrers i carregar el màxim de càrrega per evitar trasllats a plantes de reciclatge que són totes fora del nostre municipi. Els contenidors actuals no són accessibles a rosegadors. També cal recordar que a la ciutat existeixen dues deixalleries on dipositar deixalles i que la recollida de mobles s’efectua per zones, en dies i hores concretes, per tal de facilitar la seva eliminació.
Cal evitar els dipòsits incontrolats de deixalles als carrers i caldrà potenciar les campanyes informatives a la ciutadania.
En tot cas recollim la teva proposta i la traslladem a l’àmbit d'Espai Públic perquè realitzin les comprovacions pertinents i facin les actuacions necessàries per millorar la situació. Per tant, aquesta proposta no pot anar a votació perquè ja s'assumeix per l'equip de govern.
Gràcies per la teva participació, seguim treballant i decidint Badalona conjuntament.
Programa de l'Ajuntament al que es vincula la seva proposta: http://participa.badalona.cat/propostes-eix-1/29-manteniment-de-les-infraestructures-i-els-espais-publics
Publicat per Ajuntament el 19 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Plaça de la Vila, 1 :: 08911 Badalona :: Tel. 93 483 26 00 :: participacio_ciutadana@badalona.cat :: Nota legal ::