banner badalona

Cercar

15
Suports
Tota la ciutat Proposta Ciutadana

Soterrament contenidors escombraries

 


Badalona té nom i destaca, entre altres coses i per sobre de tot la platja. També és molt important i és nota que tenim un gran servei de transport públic, i afegeixo que el servei de neteja es fa notar i molt. Però, no és suficient degut a l'incivisme o potser al mateix sistema que tenim. I em refereixo als contenidors d'escombraries.

Tots sabem i veiem que tenim un problema amb els contenidors d'escombraries de la ciutat, els alts principalment. Malauradament tenim gent incívica que fa servir aquests punts per deixar tota mena de deixalla, des de runes d'obres, mobles, electrodomèstics, estris, i tota mena de coses que la gent llença a qualsevol hora. Fins i tot n'hi ha punts que es fan servir com abocadors freqüents de persones que tenen alguna ocupació industrial. No passa tant amb els contenidors soterrats, encara que també.


El que passi això fa que altres persones, gent gran especialment, no puguin llençar les seves escombraries al contenidor, i les deixen on poden. I això fa que al voltant del contenidor s'ompli d'immundícia amb perill per a la salut i ocasió per a que les rates facin de les seves. Independement de que el lloc faci mal a la vista gairebé tot el dia, deixi malament a la ciutat i sigui un focus d'insalubritat. I també per el fet que molts contenidors actuals són alts i la zona es fa servir com urinari públic i siguin objecte d'actes vandàlics dels que ja hem patit bastants ensurts.

Comentaris

Compartim la teva inquietud i mostra d'això és la prioritat que té per aquest govern el manteniment i sostenibilitat del Medi Ambient, que reconeixem com a Eix estratègic i objectiu prioritari de Govern. La mesura de soterrar contenidors comporta a la pràctica un pitjor reciclatge i això té un cost mediambiental i econòmic molt gran per tothom. Badalona està a la cua ara mateix en índex de reciclatge i cal invertir aquesta tendència, i per això cal estudiar molt bé quines poden ser les millors eines per a la recollida de residus. Et convidem a consultar els diferents programes recollits al PAM en referència a aquest aspecte, com el Pla de Mobilitat Sostenible, el Pla de Millora de la Qualitat de l’Aire a Badalona, l’Agència Local de l'Energia i el Canvi climàtic i el Pla de Manteniment, millora i recuperació del Medi natural de Badalona.
Gràcies per la teva participació, seguim treballant i decidint Badalona conjuntament.

Programes de l'Ajuntament on s'inclou teva proposta:
http://participa.badalona.cat/propostes-eix-1/30-pla-de-mobilitat-sostenible
http://participa.badalona.cat/propostes-eix-2/40-millora-de-la-qualitat-de-l-aire-a-badalona
http://participa.badalona.cat/propostes-eix-2/41-agencia-local-de-l-energia-i-canvi-climatic
http://participa.badalona.cat/propostes-eix-2/42-manteniment-millora-i-recuperacio-del-medi-natural-de-badalona
Publicat per Ajuntament el 19 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Plaça de la Vila, 1 :: 08911 Badalona :: Tel. 93 483 26 00 :: participacio_ciutadana@badalona.cat :: Nota legal ::