banner badalona

Cercar

23
Suports
La Salut Proposta Ciutadana

ESPAIS VERDS PÚBLICS OBERTS AL BARRI DE LA SALUT ALTA

El barri de la Salut Alta és una zona amb nombrosos i greus  problemes urbanístics , que ja vénen de l’origen de com es va gestar el barri (autoconstrucció), de la ubicació en una muntanya amb pendent, però també a l’oblit i la falta de voluntat política durant molts anys. Un d’aquests problemes és la FALTA D'ESPAIS VERDS PÚBLICS OBERTS AL BARRI. En l'actualitat només existeix una petita i precària plaça on els nens i nenes no poden jugar pel perill dels cotxes i els obstacles, i on les persones no tenen on asseure's.

Des de la comissió de Convivència del PDC La Salut-Llefià proposem obrir diversos solars buits que permetrien que els veïns i veïnes gaudissin de zones d'esbarjo, relació i convivència  veïnal. Alguns són de propietat privada i caldria fer gestions amb l’empresa propietària, i d’altres són de titularitat pública. En tots els casos s’han de condicionar i mantenir.

Aquests espais són:

Solar al C. Pau Piferrer  122,

Solars (actualment amb barraques) al passatge Peius Gener

Solar al C. Richard Strauss 56

Solar al C. Richard Strauss- Circumval·lació

 

Solar al C. Victor Balaguer 2

Comentaris

Valorem la teva inquietud per la situació espais verds a la zona. Informar-te que la teva proposta passa a votació dins de la proposta de crear zones verdes al Districte 4 amb l'arranjament d'un dles solars proposats. Gràcies per la teva participació, seguim treballant i decidint Badalona conjuntament.
Publicat per Ajuntament el 19 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Plaça de la Vila, 1 :: 08911 Badalona :: Tel. 93 483 26 00 :: participacio_ciutadana@badalona.cat :: Nota legal ::