banner badalona

Cercar

46
Suports
Tota la ciutat Proposta Ciutadana

Piscina olímpica de natació (50m)

Ja és hora que una gran ciutat com Badalona amb uns grans equips de natació competitius puguin entrenar a la nostra ciutat sense haver de llogar piscines a altres municipis com Mataró o Barcelona, aquesta piscina també podria ser una instal·lació a disposició de tots els ciutadans de la ciutat sense haver de ser esportistes. Badalona pot ser un referent de l'esport i de la natació però per falta d'instal·lacions tots els nadadors acaben exercint a altres equips i municipis amb les traves que comporten com el desplaçament diari de fins a mitja hora en cotxe.

Comentaris

Molt bona proposta. Vaig fer una similar... http://participa.badalona.cat/propostes-eix-1/128-piscina-i-gimnas-public Moltes felicitats!!
Publicat per Carles Sagués Guillén el 21 Juny 2016
Quin model esportiu volem? Saludable o olimpic? Quantes persones de la nostra ciutat no poden accedir a una piscina publica després que els metges els hi hagin recomanat fer natació? En tot cas, consensuem prioritats, entre tota la ciutadania.
Publicat per Bea B el 25 Juny 2016
Valorem la teva proposta. Tanmateix, l'Ajuntament de Badalona no disposa del finançament suficient per a la construcció i posada en funcionament d'una piscina olímpica, el cost de la qual supera els 14 milions d'euros. Per tant, la seva proposta no pot anar a votació perquè supera el pressupost de 8 milions establert per a propostes de ciutat. S’estan estudiant altres fórmules per aconseguir el finançament per a la construcció i manteniment d'una instal·lació d'aquestes característiques.
Gràcies per la teva participació, seguim treballant i decidint Badalona conjuntament.
Publicat per Ajuntament el 19 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Plaça de la Vila, 1 :: 08911 Badalona :: Tel. 93 483 26 00 :: participacio_ciutadana@badalona.cat :: Nota legal ::