banner badalona

Cercar

18
Suports
Tota la ciutat Proposta Ciutadana

Millorar l'accés en transport públic a l'estació de Rodalies

L'estació de Rodalies és un punt important com a node intermodal i la xarxa de bus metropolitana hi ha de poder accedir de la manera més ràpida i eficient possible.

Si bé la trama urbana del Centre i el Progrés dificulta un accés i una sortida ràpida des de l'estació, aplicant mesures de priorització del transport públic com infarestructura dedicada, carrils exclusius en sentit contrari i canvis de sentit es pot aconseguir un accés molt més òptim de les línies de bus que cobreixen la zona, fent-les més comeptitives amb el guany de velocitat comercial i regularitat.

Comentaris

Compartim la preocupació en la millora d'aquest accés a l'estació de tren de la ciutat. Aquesta proposta s'incorpora a la que també realitza l'AVV del Centre de fer un estudi de la mobilitat d'aquesta zona per tal de millorar-la en tots els sentis. Es trasllada a l'Àrea d'Espais Públics i Mobilitat aquesta proposta, i en tot cas ara per ara no pot anar al procés de votació d'aquests pressupostos participatius.Gràcies per la teva participació, seguim treballant i decidint Badalona conjuntament.
Publicat per Ajuntament el 19 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Plaça de la Vila, 1 :: 08911 Badalona :: Tel. 93 483 26 00 :: participacio_ciutadana@badalona.cat :: Nota legal ::