banner badalona

Cercar

4
Suports
Progrés Proposta Ciutadana

Cobertura de l'Instal·lació Esportiva de La Platja

Moltes gràcies per obrir aquest canal participatiu, m'agradaria exposar que a tota la zona del nou Front Marítim de Badalona no existeix cap pavelló esportiu cobert, no obstant això hi ha una instal·lació esportiva a l'aire lliure susceptible de poder cobrir-se amb una carpa o amb un altre solució semblant, és tracte de la pista esportiva de La Platja antic camp de l'OJE, al costat de l'Anís del Mono. 

L'esport que més es practica en aquesta pista és el futbol sala, però lamentablement quan plou i a l'ivern ho fa molt sovint, és impracticable, en aquest sentit s'hauria de buscar una solució per tal de cobrir-se d'una forma adequada que permeti conservar la seva singularitat que le proporciona la zona on està ubicada. Pot ser es podria trobar una fórmula pública - privada que permeti fer la corresponent inversió. M'agradaria posar en consideraciió la possibilitat de que es faci l'estudi corresponent per fixar els termes necesssaris que permetin realitzar la cobertura de la pista. 

Salutacions cordials.

 

Publicat per Laura Peña Gaitus el 21 Juny 2016Pla d'Inversions Municipal (PIM) Proposta Ciutadana

Comentaris

Di us plau que es quedi al aire lliure veure el mar fent esport es un privilegi. Tenim molts pavellons coberts a Badalona Sílvia
Publicat per Sílvia Palao el 29 Juny 2016
Valorem la proposta per tal de millorar aquesta pista esportiva, no obstant per la seva proximitat a la via del tren una part del terreny és competència d'ADIF i per tant no depen de l'Ajuntament ara mateix poder construïr aquesta cobertura. Gràcies per la teva participació, seguim treballant i decidint Badalona conjuntament.
Publicat per Ajuntament el 19 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Plaça de la Vila, 1 :: 08911 Badalona :: Tel. 93 483 26 00 :: participacio_ciutadana@badalona.cat :: Nota legal ::