banner badalona

Cercar

4
Suports
Sant Antoni de Llefià Proposta Ciutadana

Solucionar sistema recollida d'escombraries zona antiga

Solucionar d'una vegada per totes un problema que porta moltíssims anys sense solució, ELS CONTENIDORS D'ESCOMBRARIES de la part antiga de Sant Antoni de Llefià.

A la part antiga del barri només hi ha contenidors d'escombraries als carrers Mare de Déu de Lorda i Europa. Aquests estan sempre amb trastos i escombraries per al voltant, aquesta zona té les voreres estretes (1,5 mt) per aquesta raó és una molèstia i una causa d'insalubritat per a tots els veïns principalment per als que els tenan davant de les portes i que han de suportar durant tot l'any voreres brutes, males olors i sorolls de matinada durant la recollida.

 

Publicat per Josep Valero i Bertran el 21 Juny 2016Pla d'Inversions Municipal (PIM) Proposta Ciutadana

Comentaris

Recollim i agraïm els seus comentaris respecte la recollida de residus al barri de Sant Antoni de Llefià. La Recollim i agraïm els seus comentaris respecte la recollida de residus al barri de Sant Antoni de Llefià. La ubicació dels contenidors acostuma a ser un tema complexa, ja que han d’estar a l'abast de tota la ciutadania en totes les fraccions de recollida i han de ser accessibles als camions de recollida i buidatge. A més, cal tenir present la tipologia dels carrers i la mida dels camions per tal de poder circular i girar pels carrers i carregar el màxim de càrrega per evitar trasllats a plantes de reciclatge (que són totes fora del nostre municipi) i cal evitar al màxim molèsties al veïnat i col·locar-los davant de portes i/o comerços, etc. En aquest sentit, la ubicació dels contenidors es treballa des de les Oficines Municipals del Districte cercant consensos entre el veïnat. També cal recordar que a la ciutat existeixen dues deixalleries on dipositar deixalles i que la recollida de mobles s’efectua per zones, en dies i hores concretes, per tal de facilitar la seva eliminació. Des de l’Ajuntament entenem que caldrà potenciar campanyes informatives a la ciutadania.
Gràcies per la teva participació, seguim treballant i decidint Badalona conjuntament.
Publicat per Ajuntament el 19 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Plaça de la Vila, 1 :: 08911 Badalona :: Tel. 93 483 26 00 :: participacio_ciutadana@badalona.cat :: Nota legal ::