banner badalona

Cercar

8
Suports
Tota la ciutat Proposta Ciutadana

Un festival de música

D’aquells que fan arribar a gent de tota l’àrea metropolitana o més. Ho dic sobretot pels joves. Les Santes de Mataró o el Rock Fest de Santa Coloma de Gramenet poden servir com a referents. Un escenari, unes barraques i gots amb el motiu de la festa. Es recaptarien molts de diners.

Felicito a l' ajuntament per aquesta iniciativa de consulta ciutadana.

Aprofito per comentar que he llegit altres comentaris i pel que veig hi ha propostes que queden solapades les unes amb les altres, distribuint així els suports. No tots sabem fer un ús de les tecnologies amb gran soltesa i/o no tenim gaire temps per consultar-les totes (jo mateix m’incloc). SI US PLAU, demano que un cop enllestida aquesta pluja de propostes es tingui en compte aquest fet per a comptabilitzar millor els suports que hem anat donant (l’opció de consultar-les amb el filtre de “ordenar per més votades” és massa temptadora). També demano des d’aquí a tots usuaris interessats que, si poden, revisin si les propostes que segueixen, i si veuen que es repeteixen amb unes altres que les votin també i que en els comentaris facin saber d’aquesta circumstància.

Comentaris

Aquesta proposta ja està contemplada dins el Programa del PAM "Cultura i Territori: fem ciutat", on es coincideix en l’objectiu de la proposta. Dins d'aquest programa la voluntat és donar visibilitat i promoure manifestacions culturals i dinàmiques existents a la ciutat. En el camp de la música hi haurien actuacions concretes per intensificar la música en viu a la ciutat.
Et convidem a seguir el procés de votació i el PAM en general, i agraïm molt la teva aportació. Badalona la farem entre tots i totes!

Programa de l'Ajuntament on s'inclou teva proposta:
http://participa.badalona.cat/propostes-eix-1/25-cultura-i-territori-fem-ciutat
Publicat per Ajuntament el 19 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Plaça de la Vila, 1 :: 08911 Badalona :: Tel. 93 483 26 00 :: participacio_ciutadana@badalona.cat :: Nota legal ::