banner badalona

Cercar

11
Suports
Tota la ciutat Proposta Ciutadana

Accès al lateral de la C-31 a President Companys

Tal com s'està projectant el lateral de la C-31 a l'alçada de l'Avinguda President Companys, per tal d'accedir-hi circulant en direcció mar-muntanya, s'haurà d'anar a fer la volta a la rotonda de la Riera Canyadó. Això generarà un trànsit superflu i desanimarà els vehicles d'incorporar-se al lateral en aquest punt.

S'haurà d'estudiar la possibilitat de realitzar una rotonda que permeti la incorporació directa en tots els sentits de circulació o bé una solució que permeti el gir a l'esquerra per als vehicles que circulen en sentit mar-muntanya per tal que es puguin incorporar al lateral en el punt d'intersecció amb l'Av. President Companys.

Publicat per Associació de Veïns del Centre el 22 Juny 2016Pla d'Inversions Municipal (PIM) Proposta Ciutadana

Comentaris

Potser es podria fer servir l'accés actual pujant a la dreta, abans d'entrar a la C31?
Publicat per Bea B el 25 Juny 2016
Compartim la preocupació per aquesta situació. No obstant us informem que el projecte de contrucció del lateral de l'autopista està força avançat i no contempla aquesta possibilitat. Consultat i valorat amb els serveis tècnics de l'Ajuntament es manifesta la dificultat per incorporar aquesta proposta a votació per l'excessiu cost que suposaria incloure-ho al projecte original.Gràcies per la teva participació, seguim treballant i decidint Badalona conjuntament.
Publicat per Ajuntament el 19 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Plaça de la Vila, 1 :: 08911 Badalona :: Tel. 93 483 26 00 :: participacio_ciutadana@badalona.cat :: Nota legal ::