banner badalona

Cercar

37
Suports
Mas Ram Proposta Ciutadana

SEMAFOR I PAS DE VIANANTS

Sol.licitem que es faci amb caràcter d´emergència  el semàfor en ambdós sentits i pas de vianants davant l´entrada de l´urbanització MAS-RAM, per tal que els alumnes de l´escola Pere Vergés de Badalona hi puguin accedir caminant i sense riscos.  Aquesta reivindicació ja es va demanar mitjançant instància fa més d´un any,  i l´ajuntament de Badalona té un projecte fet i elaborat i no entenem  els motius pels quals encara no s´ha portat a terme.  Cada cop hi ha més alumnes i més problemes de mobilitat a l´hora d´entrada i sortida de l´escola.  Actualment els alumnes que van caminant a l´escola, es troben en situació de risc davant d´una carretera molt transitada i poc segura.

 

Gràcies per l´atenció

Comissió de mobilitat AMPA PERE VERGES de BADALONA

Comentaris

Cada matí veig com passen els nens creuant sense seguretat. Això no pot fer-se esperar més
Publicat per PILAR el 28 Juny 2016
Els Ajuntaments s'omplen la boca de la setmana de la mobilitat, de consciencia medioambiental, de que cal reduïr el trànsit ... I quan es demana una actuació per tal de minimitzar el transit i de promocionar que els alumnes de l'Escola puguin anar caminant sense perills, les obres s' eternitzen ... No s'entén. Aquesta petita actuació no pot esperar més.
Publicat per Anabel Ciprés el 28 Juny 2016
El passat mes de juny el Ple Municipal va aprovar el Pla Recupera http://www.badalona.cat/plarecupera
amb un seguit d'actuacions entre les quals es contempla aquesta. Així que no anirà a votació perquè ja ha estat assumida pel Govern. Gràcies per la teva participació, seguim treballant i decidint Badalona conjuntament.
Publicat per Ajuntament el 19 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Plaça de la Vila, 1 :: 08911 Badalona :: Tel. 93 483 26 00 :: participacio_ciutadana@badalona.cat :: Nota legal ::