banner badalona

Cercar

10
Suports
Sant Roc Proposta Ciutadana

Programa d'Actuació Integral al Districte 6 (barris Sant Roc i Artigues)

Crear un nou programa específic al PAM dedicat a l'actuació integral als barris de Sant Roc i Artigues (o el conjunt del districte 6), incloent pressupost específic d'inversions (PIM). Això permetria fer actuacions transversals des de totes les àrees, amb una mirada adaptada a les necessitats i demandes d'aquests barris i la seva població. També facilitaria una millor planificació d'aquestes actuacions al districte des de tots els punts de vista: joventut, igualtat, seguretat, habitatge, urbanisme, mobilitat, ocupació, medi ambient, participació, civisme, inclusió, benestar social, educació, cultura, esports, etc., compartint objectius i calendari. 

 

Publicat per Aïda Llauradó Álvarez el 28 Juny 2016Pla d'Inversions Municipal (PIM) Proposta Ciutadana

Comentaris

El Consorci Badalona Sud té dins les seves competències la promoció d'actuacions al districte 6 i 5 (també inclou el barri del Congrés) en diferents àmbits, adreçades al desenvolupament social, educatiu i econòmic del territori. Actualment s'està treballant conjuntament amb la Generalitat de Catalunya, el Consorci Badalona Sud i amb el Consorci del Besòs. Des de Serveis Socials, el “Programa d'Acció Social Territorial”, dissenyat en el marc del PAM, està destinat a adequar l'actuació dels Serveis Socials a la realitat i les necessitats particulars de cada territori, augmentant la complicitat i les aliances amb tots els Serveis, Entitats i altres agents que actuen en el territori. T’informem que en aquest marc s'impulsarà un pla d'actuació integral del districte que incorpori i coordini les actuacions dels serveis municipals i les entitats.
Amb tot, considerem que cal incidir en tot el districte. Per aixó incorporem a la proposta de Millora de les Plaçes del Districte la plaça Artigues, que anirà a votació. Gràcies per la teva participació, seguim treballant i decidint Badalona conjuntament.

Programa de l'Ajuntament on s'inclou teva proposta:
http://participa.badalona.cat/propostes-eix-1/17-programa-d-accio-social-territorial
Publicat per Ajuntament el 19 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Plaça de la Vila, 1 :: 08911 Badalona :: Tel. 93 483 26 00 :: participacio_ciutadana@badalona.cat :: Nota legal ::