banner badalona

Cercar

6
Suports
Lloreda Proposta Ciutadana

Cambio e lugar y mejora de la biblioteca Nova LLoreda

Donde se encuentra actualmente dicha biblioteca no está en condiciones de salubridad adecuadas, puesto que hay insactos, ruidos de los bajantes, además de malos olores debido a la fosa séptica. Una biblioteca ha de tener su edificio propio como si de un museuo se tratase. Tenemos dos opciones: 1) aporvechar el dificio del mercado de Lloreda ( actualmetne en dsuso). 2) En Can CAbanyas hay terreno suficiente para construir la nueva biblioteca.

Comentaris

Soy Carlos Arranz Sánchez i faig suport plenament a la proposta perquè l'actual pateix de palgues i té problemes estructurals. I la gent es mereix una biblioteca digna per anar a llegir, enlloc d'un zoo per a veure animals
Publicat per Rafael Crespo el 28 Juny 2016
Soy Juna Manuel Mancera Palma y también doy apoyo a construir una nueva biblioteca
Publicat per Rafael Crespo el 28 Juny 2016
Moltes gràcies per la teva aportació. T'informem que com el cost de construcció d'una nova biblioteca supera els 1.012.890 euros disponibles per al Districte 2, i per això aquesta proposta passa a votació, conjuntament amb totes les propostes de ciutat que seran prioritzades en les sessions de districte. Gràcies per la teva participació, seguim treballant i decidint Badalona conjuntament.
Publicat per Ajuntament el 19 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Plaça de la Vila, 1 :: 08911 Badalona :: Tel. 93 483 26 00 :: participacio_ciutadana@badalona.cat :: Nota legal ::