banner badalona

Cercar

2
Suports
Morera Proposta Ciutadana

Desplaçar parada de bus (amb marquesina) insegura de l'Av. Joan d'Àustria

Aquesta parada amb marquesina està en una vorera molt estreta, en una avinguda principal, amb un revolt que minva la visibiltat dels conductors, on la calçada fa baixada, els vehicles agafen molta velocitat (és el principi o final de la carretera de Can Ruti).

És la parada de bus de l'Escola Salvador Espriu, això vol dir que en hores punta hi ha molta circulació de cotxets, nens i nenes i adults per un pas molt estret. A més hi ha un fanal, una paperera i un arbre. Amb tot plegat l'accessibilitat està molt reduïda. I sovint hi ha persones (adults o infants) que opten per circular per la calçada per manca d'espai.

La ubicació actual és un RISC obvi per als vianants. Cal desplaçar-la de manera urgent. Es proposa fer-ho a la mateixa vorera abans de l'Av. Carlemany o després. Tenint en compte que sempre ha de ser prioritària la seguretat de les persones.

 

Comentaris

Valorem la seva inquietud pel que fa a la mobilitat i accessibilitat de la ciutat. Tanmateix,malgrat el transport públic és competència de l'Entitat Metropolitana del Transport de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, l'Ajuntament ja ha iniciat els tràmits per demanar aquesta reubicació.Seguirem informant. Gràcies per la teva participació, seguim treballant i decidint Badalona conjuntament.

Publicat per Ajuntament el 19 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Plaça de la Vila, 1 :: 08911 Badalona :: Tel. 93 483 26 00 :: participacio_ciutadana@badalona.cat :: Nota legal ::