banner badalona

Cercar

2
Suports
Tota la ciutat Proposta Ciutadana

ADEQÜACIÓ POLÍGONS INDUSTRIALS

 

És un fet la desindustrialització que es troba patint la nostra ciutat desde ja fa anys, en part per les crisis económiques i en part perquè s' ha girat el cap al nostre teixit empresarial, que ha propiciat que moltes empreses veiessin com eren ben rebudes en d' altres ciutats properes, instal.lant-se en les mateixes i generant riquesa i benestar en d' altres poblacions que no són la nostra.

Antigament els nostres ciudadans podíen viure i treballar a Badalona, el que otorgava qualitat de vida, concil.liació de la vida laboral i familiar, riquesa al nostre comerç, i riquesa a la nostra ciutat. Actualment aquest model es troba en detriment, perdent-se llocs de treball, reduïnt-se la qualitat de vida de les persones, i la capacitat económica tant dels propis ciutadans com dels nostres comerços, persones que han d' assumir desplaçaments que d' altre manera no hauríen d' assumir, destinant gran part del dia a aquests desplaçaments.

Els nostres polígons es troben en estat deplorable, i hem d' aconseguir que les empreses que s' hi troben instal.lades vulguin mantenir-se en ells i no trobar tracte més correcte i adient en d' altres poblacions properes, hem d' aconseguir que noves empreses es vulguin instal.lar als nostres polígons, perquè tot això genera llocs de treball, genera riquesa a la ciutat i genera oportunitats als nostres ciutadans, ja que les empreses són les úniques que en l' actualitat poden generar aquests llocs de treball que tanta falta fan.

És per això per el que demanem  s'actualitzin i renovin els nostres polígons industrials oblidats durant molt temps, essent una primera mesura el que proposem:

- Col.locació de la xarxa de fibra óptica a tots els polígons, donat que moltes empreses la necessiten per a l' obtenció de determinades ISO que els permeti exportar i vendre major producte, per a la seva activitat diària, per ampliar la seva oferta i per poder dur a terme correctament les seves vendes.

- Asfaltar els polígons; molts d' ells es troben un asfalt ple de forats i amb grava suelta que constitueix un autèntic perill, tant per als treballadors de les empreses i vehícles,  com per a la gent que hi camina.

- Il.luminació correcte dels polígons; Resulta necessaria la col.locació del correcte enlllumenat en els polígons de manera sostenible, molts d' ells a les nits resulten completament foscos amb el perill i les activitats que això pot comportar.

-Colocació de cartellatge que indiqui cadascún dels polígons i les empreses que en ells hi podem trobar. Hi ha 7 polígons industrials a Badalona i no es troben correctament indicats, alguns són de difícil localització per a les persones que no són de Badalona, i alguns inclús per a propies persones de Badalona.

-Neteja dels polígons, alguns polígons resulten clarament bruts a pesar de que moltes empreses paguen un sistema de recollida de residus sólids urbans extra per la recollida de la brossa que generen. En alguns s' acumulen catrons i restes de deixalles, que ofereiexn un aspecte competament brut i dexat del polígon.

 

Els nostres polígons necessiten l' ajut que durant anys no han tingut per tal de poder seguir creant riquesa per als nostres ciutadans i per a la nostra ciutat, ja que en cas contrari, i amb la marxa de les empreses les polítiques socials poca cosa podràn oferir als col.lectius que ho necessitin.

Publicat per FEDERACIÓ EMPRESARIAL DE BADALONA el 29 Juny 2016Pla d'Inversions Municipal (PIM) Proposta Ciutadana

Comentaris

Informem que aquesta proposta no passa a votacióperquè l'Ajuntament l'assumeix i ja treballa conjuntament amb l'Àrea Metropolitana de Barcelona per a desenvolupar aquest projecte, amb millores de pavimentació als polígons de Badalona Sud i també al de Can Ribó. D'altra banda, el passat mes de juny el Ple va aprovar la pavimentació del carrer Ramon Martí Alzina. Seguirem informant. Gràcies per la teva participació, seguim treballant i decidint Badalona conjuntament.
Publicat per Ajuntament el 19 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Plaça de la Vila, 1 :: 08911 Badalona :: Tel. 93 483 26 00 :: participacio_ciutadana@badalona.cat :: Nota legal ::