banner badalona

Cercar

2
Suports
Tota la ciutat Proposta Ciutadana

Increment de zones verdes

Seria bo analitzar la falta de zones verdes a molts dels barris de la ciutat, com Llefià o Gorg, entre d'altres, per tal de definir unes bones pràctiques municipals d'enjardinament.
La majoria de parcs actuals son de ciment i potser es podria fer que un percentatge mínim de tots aquests, es destinessin a jardins, arbrat, etc., així com què la planificació de noves zones ja ho contempli, com podria ser, per exemple, a la urbanització del canal del port.

Tot plegat seria beneficiós pel benestar integral dels ciutadas. De fet, la OMS recomana que els municipis disposin entre 10 i 15 metres quadrats per habitant, i tot i no disposar d'aquestes dades, intueixo que no es compleix a la nostra ciutat

Comentaris

Aumentar la masa arborea en toda la ciudad. Zonas verdes que sean verdes de verdad Recuperar el uso público de muchas zonas verdes de la ciudad, que ahora tienen uso privado por parte de clubes, petancas, asociaciones, escuelas....... y sin pagar nada.
Publicat per Flora el 29 Juny 2016
Compartim la teva inquietud i mostra d'això és la prioritat que té per aquest govern el manteniment i sostenibilitat del Medi Ambient, que reconeixem com a Eix estratègic i objectiu prioritari de Govern. Et convidem a consultar els diferents programes recollits al PAM en referència a aquest aspecte, en particular el "Programa de Manteniment, millora i recuperació del Medi natural de Badalona". T'informem també que l'Ajuntament ha previst un pla de "Millora del Parcs Municipals" en el Pla d'Inversions Municipal que incorpora la teva proposta, qie s'executarà al llarg d'aquest mandat. Gràcies per la teva participació, seguim treballant i decidint Badalona conjuntament.

Propostes de l'Ajuntament relacionades:
http://participa.badalona.cat/propostes-eix-2/42-manteniment-millora-i-recuperacio-del-medi-natural-de-badalona.
http://participa.badalona.cat/projectes-pim/98-millora-dels-parcs-municipals
Publicat per Ajuntament el 19 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Plaça de la Vila, 1 :: 08911 Badalona :: Tel. 93 483 26 00 :: participacio_ciutadana@badalona.cat :: Nota legal ::