banner badalona

Cercar

1
Suport
Gorg Proposta Ciutadana

Substitució contenidors d'escombreries carrer guifré amb carrer antoni bori

Actualment al carrer guifre en front de l'associació de veins GORG MAR(cantonada amb carrer antoni bori) hi ha contenidors d'escombraries, residus...

Aquests contenidors cada dia estan plens de mobles que llança la gent al estar en una zona "aillada". La proposta seria substituir aquests contenidors pels que es troben a carrer Antoni bori i que són subterranis(la instal·lació està feta pero no s'utilitza en cara). Que es guanyaria? doncs que poguem tindre el carrer Guifre en aquesta banda mes net i podem caminar tranquilament per la borera(actualment com està ple de bruticia no es pot.

Moltes gracies,

Salutacions.

 

Comentaris

Recollim els teus comentaris i t’informem que els contenidors soterrats que hi ha al C/ Antoni Bori corresponen a la urbanització de la zona del port i als futurs habitatges que hi haurà. Actualment aquests contenidors no estan en servei d’igual manera que tampoc ho estan la resta de contenidors d’aquest sector. Els nous contenidors estan dimensionats per absorbir les necessitats dels nous habitatges a construir. Afegir que des de l'Ajuntament s'està estudiant l'actual sistema de recollida d'escombraries, i que cal tenir en compte que els contenidors soterrats suposen elevats índexs d'impropis, o sigui que no ajuden a un millor reciclatge, amb la coseqüent pèrdua mediambiental i ecològica que això suposa per tothom. Et convidem a que et posis en contacte amb la Regidoria de Badalona Pròspera i Sostenible on et poden informar amb més detall. Gràcies per la teva participació, seguim treballant i decidint Badalona conjuntament.

Publicat per Ajuntament el 19 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Plaça de la Vila, 1 :: 08911 Badalona :: Tel. 93 483 26 00 :: participacio_ciutadana@badalona.cat :: Nota legal ::