banner badalona

Cercar

51
Suports
Tota la ciutat Proposta Ajuntament

Reformes als mercats municipals

Obres de reforma integral, o bé obres de renovació dels mercats municipals de Badalona i actuacions que millorin el seu funcionament. 

Inversions en millores socials i econòmiques

Comentaris

El Mercat Torner cal renovar-ho i el seu entorn també
Publicat per Javier Rodrigo Hernández el 09 Juny 2016
Crec que seria interessant agafar com a model les reformes que està duent a terme des de fa anys l'ajuntament de Barcelona mitjançant l'Institut Municipal de Mercats de Barcelona. Unes reformes modèliques, que han aconseguit retornar vitalitat, esplendor i vida als mercats i als barris on es troben. Cal investigar les fòrmules d'ús i finançament mixtes (com ara supermercats) per als projectes, fonamentats en estudis seriosos per tal de no perpetrar disbarats com el que s'està a punt de cometre al Mercat Maignon, on s'hipotecarà l'edifici històric i protegit amb una estructura faraònica al mig per acollir una zona de restauració de viabilitat més que dubtosa.
Publicat per Adrià Oliver Casamajó el 14 Juny 2016
Completament d'acord amb la renovació del Mercat Torner, es una llàstima que un edifici que cal protegir i conservar estigui tant malmés. El seu entorn amb boreres estretes, incómodes, també necessita una bona remodelació.
Publicat per Maribel el 23 Juny 2016
Informem que aquesta proposta passa a votació, conjuntament amb totes les propostes de ciutat que seran prioritzades en les sessions de districte. Gràcies per la teva participació, seguim treballant i decidint Badalona conjuntament.
Publicat per Ajuntament el 19 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Plaça de la Vila, 1 :: 08911 Badalona :: Tel. 93 483 26 00 :: participacio_ciutadana@badalona.cat :: Nota legal ::