banner badalona

Cercar

123
Suports
Tota la ciutat Proposta Ajuntament

Pla de millora de pavimentacions

Asfaltat de carrers i renovació de voreres molt deteriorades a diferents punts de la ciutat. Millores a l'espai públic

Comentaris

Carrers com Mossen Anton, Carrer de Lizst - Rambla Sant Joan - Av Lloreda, Passeig Olof Palme o Av Comunitat Europea tenen un asfalt molt gastat i amb massa forats
Publicat per Luis el 10 Juny 2016
Cal aprofitar la inversió per a aplicar PAVIMENTS SONOREDUCTORS en aquells carrers de major trànsit, com a mínim. En nous vials que puguin crear-se cal evitar llambordes (Plaça Pompeu Fabra) i paviments que, per si sols, generen soroll.
Publicat per Xavier Figuerola Sacasas el 12 Juny 2016
S'hauria d'aprofitar i fer les voreres més grans en alguns carrers i si es pot posar arbres als carrers.
Publicat per el 18 Juny 2016
Al barri de la Salut, concretament la Salut Alta, tenim unes calçades molt deteriorades, amb molts sots que fa por que esdevinguin esvorancs. Carrers com Pau Piferrer o Calderon de la Barca necessiten inversions ja!
Publicat per Sergi Morales el 18 Juny 2016
Entre la zona del carrer Nou Cases i la Travessia de Sant Jeroni hi han també desgasts i forats que fan que els cotxes més sorollosos.
Publicat per Joan el 22 Juny 2016
Millora dels carrers: Caceres, Simancas, Jumilla, Joan XXIII, del barri de Sant Roc. Potenciar que el mantiment d'aquests espais es fes amb persones del barri, de manera que es fomentes l'ocupació.
Publicat per Francisco Muñoz el 27 Juny 2016
Millora del carrer Colom entre Sant Isidre i Enric Borràs
Publicat per Ana el 28 Juny 2016
Procurar que a l'hora d'arreglar les voreres no es facin de manera improvitzada sinó que guardin coherència amb el conjunt urbanístic al que pertanyen, amb l'utilització de materials iguals o bé redissenyant l'espai per tal d'assolir un lloc estètic i digne. (NO "HORRIBLES PATCHWORK" DE TERRA)
Publicat per Roser el 29 Juny 2016
Informem que aquesta proposta es concreta i s'integra en les propostes realitzades a cada districte de la ciutat. Gràcies per la teva participació, seguim treballant i decidint Badalona conjuntament
Publicat per Ajuntament el 19 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Plaça de la Vila, 1 :: 08911 Badalona :: Tel. 93 483 26 00 :: participacio_ciutadana@badalona.cat :: Nota legal ::