banner badalona

Cercar

72
Suports
Tota la ciutat Proposta Ajuntament

Augmentar la superfície i la qualitat de la xarxa viària destinada als vianants

Establir una xarxa principal de vianants còmoda, segura i accessible per als desplaçaments a peu; millora de la connexió a peu entre els barris i augmentar els espais amb prioritat per als vianants.

Mobilitat

Comentaris

M'agradaria que és considerés especialment la CARRETERA DE CANYET, des del Parc de Bombers fins a Can Ruti, on actualment hi ha pràcticament en tot el seu recorregut una vorera (que en ocasions no compleix l'amplada mínima de seguretat) , i tant sols dos passos peatonals en 2 km de recorregut. Tenint en compte que es tracta d'una carretera per on els vehicles circulen entre 50 i 80 km/h, seria convenient poder disposar d'una barrera de protecció que protegeixi als vianants dels vehicles. A partir de la colònia de St Antoni i fins a la carretera de Can Ruti, no existeix cap pas de peatons!. Això provoca que per passar a l'altra banda de la carretera (per agafar l'autobús per exemple) els vianants hagin de creuar la carretera amb un RISC MOLT ELEVAT de patir un atropellament, molt més agreujat en hores de poca llum, on la manca d'enllumenat incrementa encara més el risc.
Publicat per Albert el 10 Juny 2016
Informem que aquesta proposta passa a votació, conjuntament amb totes les propostes de ciutat que seran prioritzades en les sessions de districte. Gràcies per la teva participació, seguim treballant i decidint Badalona conjuntament.
Publicat per Ajuntament el 19 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Plaça de la Vila, 1 :: 08911 Badalona :: Tel. 93 483 26 00 :: participacio_ciutadana@badalona.cat :: Nota legal ::