banner badalona

Cercar

169
Suports
Tota la ciutat Proposta Ajuntament

Augmentar l'ús de la bicicleta com a transport habitual, mantenint i millorant les infraestructures, la gestió del trànsit i l'educació viària

Augmentar la xarxa de carrils bici a la ciutat, millorar la senyalització i seguretat i augmentar els punts d'estacionaments de bicicletes.

Mobilitat

Comentaris

Una de les coses més necessàries en aquest aspecte és instal·lar parkings de bicis antirobatoris (és a dir, coberts, com si fos una petita carpa) en punts estratègics de la ciutat; en el meu cas molts cops no porto la bici si he de baixar al centre per temor a que algú a la nit la pugui robar i directament agafo el cotxe; de retruc es milloraria el problema de circulació que té Badalona, sobretot al centre.
Publicat per Alan el 09 Juny 2016
Hablar con el Ayuntamiento de Montgat para que elimine la zona de prohibicion de bicicletas que circulan por el lateral maritimo, ya que ir por la carretera que es la unica solucion es peligroso.
Publicat per Cristian el 10 Juny 2016
Molt d'acord amb aquesta proposta! :)
Publicat per el 12 Juny 2016
Em sembla molt bé que es promocioni l'ús de la bicicleta, però també s'hauria d'incidir en el respecte als vianants per part dels ciclistes i el respecte a les normes de circulació (direccions prohibides, cedas, stops i semàfors que semblen no existir per aquest tipus de vehicles).
Publicat per Lluís el 14 Juny 2016
Informem que aquesta proposta passa a votació, conjuntament amb totes les propostes de ciutat que seran prioritzades en les sessions de districte. Gràcies per la teva participació, seguim treballant i decidint Badalona conjuntament.
Publicat per Ajuntament el 19 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Plaça de la Vila, 1 :: 08911 Badalona :: Tel. 93 483 26 00 :: participacio_ciutadana@badalona.cat :: Nota legal ::