banner badalona

Cercar

60
Suports
Tota la ciutat Proposta Ajuntament

Fomentar l'ús racional del cotxe i millorar la circulació i el trànsit

Redacció d'un pla de circulació, aplicar mesures per disminuir la contaminació atmosfèrica, desincentivar l'ús del vehicle privat, regulació de l'aparcament de cotxes i motos, mesures de seguretat viària i millores a la distribució de mercaderies.

Mobilitat

Comentaris

El primer ús racional que cal fer és el de donar exemple, la proposta és que aquells transports que corresponguin al sistema públic siguin elèctrics o híbrids, és el millor camí per conscienciar a la ciutadania en aquest aspecte.Quin sentit té augmentar els autobusos públics,si la flota dels híbrids és ínfima?
Publicat per joan el 28 Juny 2016
Hi dono suport però es necessari un transport públic, net , eficient i de qualitat.
Publicat per bernat el 28 Juny 2016
Informem que aquesta proposta ha estat territorialitzada en els diferents districtes que han proposat millores concretes en el transport públic quan aquestes suposen inversió pública. Passaran per tant, a votació en els diferents districtes. Pel que fa a la resta d'actuacions plantejades que no suposen inversió, des del Govern municipal es treballarà per executar aquestes millores al llarg del mandat. Gràcies per la teva participació, seguim treballant i decidint Badalona conjuntament
Publicat per Ajuntament el 19 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Plaça de la Vila, 1 :: 08911 Badalona :: Tel. 93 483 26 00 :: participacio_ciutadana@badalona.cat :: Nota legal ::