banner badalona

Cercar

188
Suports
Tota la ciutat Proposta Ajuntament

Espai cultural a l'antic edifici Eines Canela

Rehabilitació bàsica de l'antiga fàbrica d'Eines Canela, propietat municipal i patrimoni històric, per tal de poder acollir un futur centre de cultura popular i tradicional autogestionat per les entitats de la ciutat i on pugui haver-hi una mostra dels diferents elements festius de Badalona de manera permanent oberta a la ciutat.

Nous equipaments

Comentaris

Badalona necessita un centre de cultura popular amb prou espai on poder tenir el material i poder assajar
Publicat per Arnau Abellán Sebastià el 13 Juny 2016
Un projecte de ciutat , per tenir la festa i el nostre patrimoni festiu permanentment a l’abast de tota la ciutadania i del turisme de la ciutat, durant tot l’any, un espai de referència on les escoles puguin visitar i veure el lloc on i com, és cou la festa, un lloc per cohesionar més a les colles, on treballar per creixer nosaltres i fer crèixer la nostra festa.
Publicat per el 14 Juny 2016
Crec que seria bàsic disposar d'un lloc com aquest per impulsar definitivament la cultura tradicional catalana a Badalona i donar-la a conèixer tant a dins com a fora de la nostra ciutat.
Publicat per Josep Barceló Vives el 14 Juny 2016
Necessitem un espai per poder englobar tota la cultura de badalona, fer-la museu, polvorí i sales de música per no molestar als veïns...entre altre coses...
Publicat per NOEMI el 14 Juny 2016
Informem que aquesta proposta passa a votació, conjuntament amb totes les propostes de ciutat que seran prioritzades en les sessions de districte. Gràcies per la teva participació, seguim treballant i decidint Badalona conjuntament.
Publicat per Ajuntament el 19 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Plaça de la Vila, 1 :: 08911 Badalona :: Tel. 93 483 26 00 :: participacio_ciutadana@badalona.cat :: Nota legal ::