banner badalona

Cercar

49
Suports
Tota la ciutat Proposta Ajuntament

Nous equipaments culturals a l'Escorxador

Adequar espais a l’escorxador per tal de poder donar resposta a la necessitats d’equipaments culturals polivalents al territori.

Nous equipaments

Comentaris

Crec que l'escorxador hauria de plantejar-se no només com un equipament cultural de barri sino com un equipament de ciutat i inclús m'atreveria a dir de comarca. És un edifici històric ( hauria d'haver una petita exposició permanent de la seva història, usos, etc..) i que està situat en un dels barris més importants de Badalona, si més no dels més poblats, i amb una bona comunicació. Aquest barri necessita equipaments "patrimonials" de referència històrica, cultural que amb un bon projecte/usos podrien posar en valor el propi barri i donar-lo a conèixer arreu, i perquè no gràcies a un equipament de referència.... Bilbao va començar a ser famosa arreu entre d'altres coses gràcies al Guggenheim...
Publicat per Francesca G Almagro el 21 Juny 2016
Crec fonamental recuperar el projecte de locals d'assaig i sala de concerts del pou de la tuneladora de la L9. Seria un referent cultural a nivell supramunicipal amb un àmpli vano de possibilitats culturals incorporat en un centre global de la cultura com podria ser l'escorxador.
Publicat per josep el 21 Juny 2016
L'Escorxador es un gran espai al districte que està en aquests moments infrautilitzat. Es podria fer servir amb mínim d'acondicionament i de suport per a dur a termes diverses tasques que beneficiarien a tot el districte. Propostes que fem: a) Escola d'adults. Es podria deixar de fer servir Torre Mena i es disposaria de més espais i recursos. A més cal incrementar la capacitat per la formació de persones adultes en un districte com el nostre on hi ha una certa manca (per example sembla que es va tancar el batxillerat per adults a Eugeni d'Ors que és al districte 6 peró prou aprop). b) Equipament per activitats artístiques: companyies de teatres, pintors, etc. [Potser semblat al que em sembla que hi ha al parc del Molí a Santa Coloma?] c) Centre de dia per gent gran
Publicat per Victor Moya del Barrio el 28 Juny 2016
Informem que aquesta proposta està relacionada amb el programa del Pla d'equipaments ja que actualment l'Escorxador té un ús dispers no definit. Per això abans de pressupostar usos culturals concrets cal definir els usos d'aquest espai en global, lligat al Pla d'equipaments de ciutat, que s'ha de definir durant aquest mandat. Gràcies per la teva participació, seguim treballant i decidint Badalona conjuntament.
Publicat per Ajuntament el 19 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Plaça de la Vila, 1 :: 08911 Badalona :: Tel. 93 483 26 00 :: participacio_ciutadana@badalona.cat :: Nota legal ::