banner badalona

Cercar

89
Suports
Tota la ciutat Proposta Ajuntament

Millora dels parcs municipals

La jardineria i les instal·lacions d'alguns parcs està molt envellida. Es proposa una reforma integral d'aquests així com també la redacció i creació d'alguns de nous que inclogui un pla d'usos apropiat.

Renovació places i parcs

Comentaris

Trobo que el problema amb els parcs és que a la ciutat li manca un parc d'aquells on pararies una tovallola i t'hi estiraries una tarda. Tots els que tenim són trossos de ciment on la vegetació juga un paper més que secundari. Fa falta una extensió amb gespa i amb arbres que donin ombra, i sobretot que els pocs que tinguem que es cuidin bé, si fos necessari tancar-lo per les nits per evitar-ne el deteriorament. Fa falta que la ciutat guanyi un gran pulmó verd, ens en falten qualitativa i quantitativament.
Publicat per Alan el 09 Juny 2016
Un cas que urgeix molt es el del parc de Montigalà. Recentment s'han tallat un bon grapat d'arbres i encara no s'han replantat. La gespa en bona part del parc ja no existeix i només en queda sorra, les arrels dels arbres han aixecat el paviment i tot el clavegueram està obturat i tapat per la sorra
Publicat per Luis el 10 Juny 2016
A Llefià fa falta un espai així. Tot el que tenim son parcs de ciment. Necessitem mes espais amb vegetació i naturalesa. Nomès respirem la poluciò dels cotxes.
Publicat per el 16 Juny 2016
El que cal fer abans de fer més parcs és cuidar els que tenim I no deixar que es malmetin. Dóna molta ràbia veure una gespa descuidada per falta de reg o manteniment.
Publicat per Consol el 29 Juny 2016
Informem que aquesta proposta passa a votació, conjuntament amb totes les propostes de ciutat que seran prioritzades en les sessions de districte. Gràcies per la teva participació, seguim treballant i decidint Badalona conjuntament.
Publicat per Ajuntament el 19 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Plaça de la Vila, 1 :: 08911 Badalona :: Tel. 93 483 26 00 :: participacio_ciutadana@badalona.cat :: Nota legal ::