banner badalona

Cercar

40
Suports
Ajuntament Proposta Ciutadana

Pla d' intercanvi de pis per a la gent gran

Mentre eren joves van decidir viure en pisos d'alçada sense ascensor o no tenien més opció que fer-ho. Ara, quan necessiten sortir del seu pis, NO PODEN FER-HO o els és molt difícil. Entresòl, primer, segon, tercer, quart .... sense ascensor i ells i elles, sense possibilitat de poder sortir durant mesos, anys ..... Això no és és just socialment. Independentment de les condicions per a viure en pisos d'alçada o les opcions que tenen per seguir en aquesta situació; es fa IMPRESCINDIBLE solucionar una defecte habitacional al qual no entrem a valorar els antecedents, però sí que podem abordar les solucions. Intercanviar habitatge amb persones joves que estiguin disposades a participar en el projecte; desenvolupar un pla integral de solució habitacional per a aquest grup social vulnerable, oblidat i moltes vegades abandonat per l'administració; motivar l'entorn social perquè siguin visibles situacions d ' "abandonament social" de gent gran ue no poden sortir al carrer perquè és IMPOSSIBLE o molt difícil fer-ho.

Publicat per Marco Robles el 09 Juny 2016Eix 1. Drets Socials Proposta Ciutadana

Comentaris

Molt bona proposta! També podriem fer intercanvi de llocs de feina o habitatge , seguint criteris de proximitat, i ens estalviariem temps, diners i contaminació.
Publicat per Bea B el 26 Juny 2016
Recollim els teus comentaris. La proposta no es pot acceptar per manca de competència de l'Administració Pública en temes d'intercanvi entre privats. No obstant, el PAM contempla dins les Polítiques Públiques d’habitatge a Badalona – 2016-2019 un programa de Borsa de Lloguer Social, on un propietari pot cedir el seu habitatge a l'Oficina d'Habitatge per tal que sigui llogat. Al mateix temps l'Oficina d'Habitatge pot facilitar a aquest propietari un altre habitatge de lloguer que satisfaci les seves necessitats. per tot això, la proposta no pot passar a votació. Gràcies per la teva participació, seguim treballant i decidint Badalona conjuntament.


Programa de l'Ajuntament on s'inclou la teva proposta:
http://participa.badalona.cat/propostes-eix-1/32-politiques-publiques-d-habitatge-a-badalona-2016-2019
Publicat per Ajuntament el 19 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Plaça de la Vila, 1 :: 08911 Badalona :: Tel. 93 483 26 00 :: participacio_ciutadana@badalona.cat :: Nota legal ::