banner badalona

Cercar

164
Suports
Bufalà Proposta Ciutadana

Piscina i gimnàs públic

Badalona és un ciutat amb mancances de piscines i gimnasos públics. En concret al barri de Bufalà, un dels barris més poblats de Badalona, disposem de poca oferta pública esportiva.

Publicat per Carles Sagués Guillén el 10 Juny 2016Eix 1. Drets Socials Proposta Ciutadana

Comentaris

Bon dia, Gimnàs accesible al veinat (i piscines desitjables) ajudarien en molts sentits a la salut (no només física) tant de les persones com de la ciutat. És com un model de transformació desde "dins" al que hauriem d'anar com ciutat. Ciutat saludables. Molt bona proposta Carles Sagués. Salut
Publicat per Dani Morte Redondo el 17 Juny 2016
Bon dia, Totalment d'acord. A més, són equipaments que poden gaudir persones de la ciutat de totes les franges d'edat (dones embarassades, nadons, nen@s, joves, adults i gent gran) Moltes gràcies!!!
Publicat per Carles Sagués Guillén el 17 Juny 2016
I a poder ser a preus realment públics, és una vergonya els preus que oferten els gimnasos que hi ha a la ciutat que estan al voltant dels cinquanta euros.
Publicat per Sheila el 17 Juny 2016
Tens tota la raó. Hauria de ser a un preu que sigui accessible per a tothom. Salutacions
Publicat per Carles Sagués Guillén el 17 Juny 2016
No pot ser q pobles com Tiana o Sta. Coloma tinguin més oferta de piscines q la 3ª ciutat de Catalunya.
Publicat per Roberto Garrigós el 18 Juny 2016
Increible!! Moltes gràcies
Publicat per Carles Sagués Guillén el 18 Juny 2016
Buena idea Carles!! y me sumo al precio acequible: todo lo que se invierte en deporte se ahorra en gastos sanitarios que son varias veces más caros y encima la gente disfruta.
Publicat per Raúl Stolerman el 25 Juny 2016
Un precio adecuado y asequible es la clave. Totalmente de acuerdo con tus aportaciones. Muchas gracias por el soporte!!!
Publicat per Carles Sagués Guillén el 25 Juny 2016
Molt bona proposta! Però és imprescindible acompanyar aquest projecte amb uns espais apropiats per aparcament a la zona, fet que ja és un problema al barri.
Publicat per joan el 28 Juny 2016
Podria ser cobert amb aparcaments a la zona i/o amb un bon servei de transport públic. Moltes gràcies pel suport!!
Publicat per Carles Sagués Guillén el 28 Juny 2016
Recordo què a l'època de de l'alcalde Blanc i poteriormet Maite Arquè, es va fer un projecte vinculat al nou estadi del Badalona, on estava previst la construcció d'una piscina coberta i un aparcament al torrent de la Batlloria. Aquest projecte, redactat per un arquitecte francès molt conegut, pretenia unir els barris de Montigalà, Sant Crist i Bufalà. Aquest projecte imagino que ha quedat oblidat i el cartell que es va posar al seu dia a la parcel.la va caure de vell. Penso que seria un bon moment per recuperar la proposta. Actualment veient com es contrueix l'estadi, equipament per a un ús privatiu d'un club i en canvi l'equipament públic per tothom ha quedat a l'oblit.
Publicat per Encarna el 28 Juny 2016
Molt bon apunt de la història recent de la nostra ciutat. No sé si seria possible recuperar el projecte o pot ser seria més fàcil fer un nou projecte d'un complex esportiu públic amb piscina perquè tothom en pugui gaudir. Moltes gràcies pels comentaris i el suport!!
Publicat per Carles Sagués Guillén el 28 Juny 2016
Unes instalacions esportives ja,piscina en concret,la de la platja un desastre,hi ha preus públics! no com els altres governs que van deixar Sistrells i Llefià a la privada.
Publicat per Xavi el 29 Juny 2016
Moltes gràcies pel comentari i suport!!!
Publicat per Carles Sagués Guillén el 29 Juny 2016
Valorem la teva inquietud pel que fa a les necessitats d'equipament esportius a la zona. Tanmateix, el pressupost per la construcció d'una piscina i gimnàs públic supera els diners disponibles en aquest pressupost participatiu d'inversions. Des de l'àrea d'esports de l'Ajuntament es treballa amb diferents possibilitats que puguin materialitzar aquesta obra.
Per tant, aquesta proposta no pot anar a la votació d'aquest pressupost d'inversions.
Gràcies per la teva participació, seguim treballant i decidint Badalona conjuntament.
Publicat per Ajuntament el 19 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Plaça de la Vila, 1 :: 08911 Badalona :: Tel. 93 483 26 00 :: participacio_ciutadana@badalona.cat :: Nota legal ::