banner badalona

Cercar

34
Suports
Ajuntament Proposta Ciutadana

Necessitats per a la gent gran i minusvàlida

A les vies amples de circul·lació el temps de tall dels semàfors de vianants és massa curt per a permetre creuar un carrer a persones amb dificultats de mobilitat. Es sol·licita que es reguli un termini més extens i si es pot que s'instal·lin senyals acústiques i/o òptiques que facin un compte enrere per a saber si convé iniciar l'acció de passar el carrer.

Hi ha zones i barris molt populosos que no compten amb un espai d'esbarjo per a gossos i existeix espai públic per a poder ser destinat amb aquesta finalitat. Per exemple al Sant Crist a la zona de La Pineda. (que mai es pot aconseguir una resposta positiva perquè s'argumenta que aquella zona pertany a Bufalà.

En quant a mobiliari urbà hi ha poques papereres, com a mínim hauria de haver-hi una en cada cruïlla.

En quant a l'educació ciutadana caldria instal·lar cartell informatius clars per tal d'educar en l'ús correcte de l'espai públic.

També per a la comunicació de base dels barris, caldria poder tornar a comptar amb panells d'ús per a les entitats del Barri i la informació municipal al 50% controlats des de la ciutadania la part ciutadana i per la institució la part oficial. Hi havia un a la banda de muntanya del pont sobre Coll i Pujol i va ser retirat al igual que la paperera.

 

Proposta de creació d'un grup o equip format per persones beneficiàries d'ajuts socials per estar en situació d'atur, que s'encarreguin amb la seva presència d'optimizar el manteniment comunicant inmediatament les incidències o els desperfectes segons una via que es trobi adient. Avisar, prevenir sense el caràcter d'autoritat. Bàsicament que siguin llocs destinats a dones i homes dels propis barris per tal de ajudar en la integración social. Que l'ajut no sigui beneficència sinó una contraprestació dignificant a la persona que la rep.

Publicat per Guillem Vendrell el 10 Juny 2016Eix 1. Drets Socials Proposta Ciutadana

Comentaris

El programa PAM "Pla de Mobilitat sostenible" incorpora el "Pla d'accessibilitat" i totes les mesures que se'n deriven. Per tant, la teva proposta en relació a la regulació semafòrica ja s'hi contempla. Pel que fa a la proposta referent a mobiliari urbà, la farem arribar als serveis municipals corresponents perquè ho tinguin en consideració.
Gràcies per la teva participació, seguim treballant i decidint Badalona conjuntament.
Programa de l'Ajuntament on s'inclou teva proposta:
http://participa.badalona.cat/propostes-eix-1/30-pla-de-mobilitat-sostenible
Publicat per Ajuntament el 19 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Plaça de la Vila, 1 :: 08911 Badalona :: Tel. 93 483 26 00 :: participacio_ciutadana@badalona.cat :: Nota legal ::