banner badalona

Cercar

23
Suports
La Mora Proposta Ciutadana

PLA DE MILLORA AL BARRI DE LA MORA

Millora general per el barri de la Mora, un barri apartat de Badalona en estat decadent. El trajecte de Sant adrià a Badalona, no es només es un trajecte degradat i no equipat adientment per la falta de boreres, sino que es converteix en un tram perillos on cotxes, bicicletes i personas passejant han de passar totes per la calçada en un tram molt estret i perillós per a tothom. Tot aixó es veu agreujat amb la falta de comunicació i transport públic on només n´hiha una linea de bus que conecta amb la resta de la ciutat y que el caps de setmana enpitjora la situació cuan reduixen la frecuencia de pas a cada 30+ min.

La platja, si es pot dir que hi platja, n´hi ha un tros entre l´aigua i la carretera totallment degradada i deixada, on la bruticia s´acumula. Les pedres cauen a la platja i no hi ha pas segur a l´aigua per a nens i personas amb mobilitat reduida. Només trobes unes escalas de fusta que els veïns van crear per no tenir que saltar les pedres perillosament. 

Un altre problema d´aquest barri son el intercambis sexuals a l´aire lliure per homes. On pots veure parelles fent actes sexuals a la platja a qualsevol hora del día. 

Comentaris

La platja necessita una gran millora, hi ha poc espai i a més l'aigua sempre està bruta de residus que deixen anar vaixells de tota mena
Publicat per Luis el 13 Juny 2016
El terreny que va quedar entre els edificis del passatge mar d'Alborán i el carrer Mar Tirrena és un niu de brutícia. No s'entén com des de l'any 2005 no s'hagi dut a terme una adequació d'aquest espai com una zona verda un parc. Aquest barri porta més de deu anys oblidat totalment. És una llàstima que s'hagi convertit en zona de ningú i que cap govern hagi fet absolutament res pels veïns que hi vivim.
Publicat per F. Javier el 19 Juny 2016
Valorem la teva inquietud pel que fa a la mobilitat i accessibilitat de la ciutat. El transport públic és competència de l'Entitat Metropolitana del Transport de l'Àrea Metropolitana de Barcelona. En aquest cas l’Ajuntament ja ha fet la proposta corresponent per tal de millorar els serveis, sempre d’acord amb els Plans de Mobilitat i d’Accessibilitat. Actualment hi ha voluntat per realitzar l’enderroc de la tanca perimetral de FECSA que afecta a aquest punt, i es troba en estudi juntament amb d’altres Institucions i l’Ajuntament veí de Sant Adrià de Besòs. L’ampliació de la platja és competència del Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient de l'Estat, no obstant aquest estiu l'Ajuntament ja ha executat diferents actuacions en l'accés a la platja. Per a futures actuacions en aquest punt cal seguir mediant amb el ministeri, i és per això que la teva proposta no pot anar a votació sense la prèvia autorització de l'Estat.
Gràcies per la teva participació, seguim treballant i decidint Badalona conjuntament.

Publicat per Ajuntament el 19 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Plaça de la Vila, 1 :: 08911 Badalona :: Tel. 93 483 26 00 :: participacio_ciutadana@badalona.cat :: Nota legal ::