banner badalona

Cercar

187
Suports
Tota la ciutat Proposta Ajuntament

Acció contra la pobresa i suport en situació de vulnerabilitat social

Establir mecanismes per garantir la cobertura de les necessitats bàsiques als ciutadans en situació de vulnerabilitat social de forma igualitària i digna.

Resultats

  • Model  de distribució d’aliments, consensuat amb les Entitats Socials, seguint les directrius del FEAD 2014-2020 (Fons d’ajut europeu a les persones mes desfavorides).
  • Establiment de mesures de suport  i formació a les persones en economia domèstica.
  • Establiment de sistemes diversificats per contribuir de la forma més adequada a la cobertura de necessitats bàsiques (targes moneder, xecs)
  • Protocols per a la gestió d’ajuts d’urgència social municipal (aliments, subministraments, suport habitatge...) .
  • Millora de l’atenció a les persones sense sostre.

Calendari

  • 2017  Disseny d’actuacions.
  • 2017 – 2019  Execució d’actuacions.

Objectiu 1.a. Badalona inclusiva

Comentaris

En aquest sentit, introduiria la línia que té en consideració, el sector de població que està en el llindar de perill en entrar a la pobresa.
Publicat per Montse el 09 Juny 2016
En aquesta proposta s'ha de revisar ,perque hi ha gent que el necesita i no le arriban res de menjar ni ajudes socials i hi ha gent que te molta cara y no el necesita i le donen res de ajudes ni de menjar s'ha de revisar el pla de actuament, perque he vist gent que li donan menjar i el llença coses que no menja, aixo sa de revisar
Publicat per tony el 10 Juny 2016
M'agradaria esmentar el cas de la gent que està vivint a l'antic edifici de la Piher (Riera Canyadó). Estan vivint en condicions de pobresa extrema amb grans necessitats d'higiene i salut. Només conec aquest cas a Badalona, però segur que n'hi ha més. Crec que aquests problemes requereixen prioritat màxima i solucions per part nostra con a societat.
Publicat per José Luis Fernandez Revilla el 11 Juny 2016
En aquest sentit, articular algun protocol segons els quals els supermercats que s'estableixin a la ciutat hagin de donar els aliments que caduquin a l'endemà a bancs d'aliments per a fer-ne un repartiment immediat podria ser una eina interessant. Segur que cal donar-li alguna volta, però podria ser una idea a desenvolupar al voltant d'aquesta proposta.
Publicat per Jofre el 21 Juny 2016
Vista la popularitat d'aquesta proposta, aprofito per comentar que he llegit altres comentaris i pel que veig hi ha propostes que queden solapades les unes amb les altres, distribuint així els suports. No tots sabem fer un ús de les tecnologies amb gran soltesa i/o no tenim gaire temps per consultar-les totes (jo mateix m’incloc). SI US PLAU, demano que un cop enllestida aquesta pluja de propostes es tingui en compte aquest fet per a comptabilitzar millor els suports que hem anat donant (l’opció de consultar-les amb el filtre de “ordenar per més votades” és massa temptadora). També demano des d’aquí a tots usuaris interessats que, si poden, revisin si les propostes que segueixen, i si veuen que es repeteixen amb unes altres que les votin també i que en els comentaris facin saber d’aquesta circumstància.
Publicat per Joan el 22 Juny 2016
Per les mes nessesitats proposo un esforzar per les escales primaries publicas, por otra banda, sé que la comunidad europea no entrega alimentos de la lista elemental, para un hogar. estíc d’acord amb la idea dels aliments a punto de caducar, per les familias en pobresa.
Publicat per Gladys el 23 Juny 2016
Un esmorzar a les escolas publicas y una vivienda a las familias con niños que lo necesiten mas.
Publicat per Gladys el 23 Juny 2016
Aquesta proposta i d'altres relacionades amb aquest programa passen al Pla d'Actuació Municipal de l'Ajuntament, que s'executarà al llarg d'aquest mandat. Gràcies per la teva participació, seguim treballant i decidint Badalona conjuntament
Publicat per Ajuntament el 19 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Plaça de la Vila, 1 :: 08911 Badalona :: Tel. 93 483 26 00 :: participacio_ciutadana@badalona.cat :: Nota legal ::