banner badalona

Cercar

52
Suports
Ajuntament Proposta Ciutadana

Accés a platjes per als gossos a l'estiu

Un àrea per a gossos no només a l'hivern, si no també a l'estiu, perquè els nostres animals puguin també passar la calor de millor manera. Moltes ciutats han provissionat un accès a les platjes pels peluts i han tingut molt bona rebuda, ja que molta gent té animal de companyia de quatre potes i els agrada la platja, doncs per què no les dues coses? Aií es pot anar a la platja, sense molestar a ningú, i disfrutar del gos que ho agrairà amb aquesta calor.

Comentaris

Amb tots els respectes les platges han de ser per les persones i cap espai d'elles s'hauria de destinar exclusivament o compartit els gossos. No es tracte d'un espai que busquin els gossos de forma natural, els animals van per que els porten els seus propietaris, no es tracte d'un entorn natural per els gossos.
Publicat per el 15 Juny 2016
També es un animal, a vegades millor i més respetable que els humans. I en cap moment he dit de que siguin les platjes excñusivament pels gossos, ni de compartir-les amb els humans, si nó possar un espai, encara que sigui petit, perque els que tenen gos puguin disfrutar de la platja amb els seus amics, igual que la resta de persones, ja que també censsem els gossos, i paguem impostos per ells.
Publicat per Elisabet el 16 Juny 2016
Am tot el respecte!
Publicat per Elisabet el 16 Juny 2016
Les persones que tenim gossos també som persones, i tenim dret a gaudir-les amb els nostres companys de quatre potes, en un espai redüit separat de la resta de la platja, on hi pot anar qualsevol que hi vulgui, tingui gossos o no. Es tracta d'una millora en la convivéncia. La persona que diu que la platja no es un entorn pels gossos, segurament no ha comprobat com arriben a gaudir-ne. També he de recordar que es permet que milers de persones deixen dotzenes de tones d'escombraries a les nostres platjes a la revetlla de Sant Joan. Els gossos són molt més civilitzats.
Publicat per Alejandro el 28 Juny 2016
Compartim la teva inquietud per l'accés dels gossos a la platja. T'informem que la teva proposta s'incorpora a la proposta municipal del Pla d'inversions Ampliacions i millores d'àrees de gossos :http://participa.badalona.cat/projectes-pim/97-ampliacions-i-millores-d-arees-de-gossos, i per tant s'assumeix per part de l'equip de govern municipal. Gràcies per la teva participació, seguim treballant i decidint Badalona conjuntament.
Publicat per Ajuntament el 19 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Plaça de la Vila, 1 :: 08911 Badalona :: Tel. 93 483 26 00 :: participacio_ciutadana@badalona.cat :: Nota legal ::