banner badalona

Cercar

33
Suports
Ajuntament Proposta Ciutadana

Millores zones per gossos

S'haurien de millorar les zones per a gossos, com els pipicans, ja que hi han alguns, per exemple de la Plaça Badalona, que estàn molt malaments, amb forats, valles baixes, sense seients ni fonts pels gossos.

Comentaris

es impropi que una gran ciutat com a Badalona tingui els pipicans com estan actualment
Publicat per ANGEL el 14 Juny 2016
Totalment d'acord. El del parc de Lloreda té unes tanques de fusta mig trencades que a sobre són molt baixes i els gossos les salten com si res. Faltaria més neteja de la zona ja que sempre esta plena d'ampolles trencades, excrements i escombreries. Cal que aquestes zones tinguin un manteniment continuat i amb certa freqüència. També s'hauria de regar per evitar que els gossos al correr aixequin tanta pols, no hi ha cap seient, la porta no tanca bé i la font té poca pressió. Afegiria que les zones properes també haurien de tenir un cert manteniment efectiu, ja que els operaris no netejen mai una regata que sempre esta plena d'aigua estancada (que ara a l'estiu encara més és un focus d'insectes i pudor, fins i tot hi havia un colom mort). Els gossos s'embruten i hi van a beure amb possibilitats d'infecció. El problema és recurrent perque els sistemes de reg de la gespa (gairebé inexistent a la zona baixa del parc) no funcionen correctament i es fan riuades per la nit quan entren en funcionament arrosegant sorra fins i tot a la borera de fora del parc que dona a la Rambla Sant Joan.
Publicat per Alex E el 14 Juny 2016
El que está cerca del Màgic también está mal. Le faltan vallas, una de las papeleras lleva 1 año rota y a una de las puertas le han forzado el pestillo y cierra regular, si se apoya un perro grande la abre sin problemas. Además de todo esto, los de parques y jardines muchas veces cortan el agua de la fuente después de regar la zona de césped que hay al lado.
Publicat per Cristina el 22 Juny 2016
Compartim la seva preocupació per la situació de les àrees de gossos a la ciutat. Aquesta proposta s'engloba dins les "Millores i ampliacions d'àrees de gossos" que aniran a la votació de ciutat. Dins d'aquestes millores es contempla prèviament la realització d'un estudi integral que determini en quins punts de la ciutat són prioritaris aquests espais pels gossos. Així mateix aquells espais de gossos ja existents caldrà dotar-los de partida de manteniment ordinària en el pressupost municipal anual, com així farem. Gràcies per la teva participació, seguim treballant i decidint Badalona conjuntament.
Publicat per Ajuntament el 19 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Plaça de la Vila, 1 :: 08911 Badalona :: Tel. 93 483 26 00 :: participacio_ciutadana@badalona.cat :: Nota legal ::