banner badalona

Cercar

60
Suports
Tota la ciutat Proposta Ciutadana

Torrent de la font, salvem Turó de l'Enric

Adequació del parc del Torrent de la Font als barris de Bufalà i Morera, pas de vianants per la gran afluència als instituts , Pau Gargallo,. Isaac Albéniz, Pompeu Fabra i colegis de la zona .  Àrea de gossos i instalacions esportives. Enllumenat de tot el parc , funcionament de les fonts i neteja de tot el torrent. 

I el més important conservació del Turó de l'Enric, un àrea de gran valor natural i geològic que enriqueix tot el parc del Torrent de la font 

Comentaris

Afegiria el fet de tancar i adequar la zona del parc infantil, ja que en estar al costat del pipi can sempre està plena de brutícia.
Publicat per olga vera espinosa el 25 Juny 2016
La preservació del medi ambient és una prioritat de l'ajuntament, i ja tenim previstes actuacions al Turó de la Font i el Turó de l'Enric treballades conjuntament amb l'Àrea Metropolitana de Barcelona, sempre condicionades al planejament urbanístic de la zona i a les competències supramunicipals. Pel que fa a la resta de propostes, les incorporem a les propostes del PAM http://participa.badalona.cat/projectes-pim/97-ampliacions-i-millores-d-arees-de-gossos. Gràcies per la teva participació, seguim treballant i decidint Badalona conjuntament.
Publicat per Ajuntament el 19 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Plaça de la Vila, 1 :: 08911 Badalona :: Tel. 93 483 26 00 :: participacio_ciutadana@badalona.cat :: Nota legal ::