banner badalona

Cercar

21
Suports
Pomar Proposta Ciutadana

Ampliar i renovar la biblioteca de Pomar

La biblioteca de Pomar (que dóna servei també a Morera i una part de Bufalà) fàcilment queda saturada. L'espai per als infants i per als adults estan a tocar i sovint hi ha força soroll. No hi ha accés per a discapacitats (hi és però no funciona fa molt de temps). És un espai que com a família ens agrada molt i fem servir habitualment però al qual li cal una posada al dia. 

Les biblioteques són espais de lectura, de coneixement, d'aprenentatge i de llibertat i també un instrument preuat de cohesió social i de construcció de veïnatge. És molt important que a Pomar/Morera/Bufalà la biblioteca sigui encara més utilitzada. Només cal una mica més d'espai. 

Publicat per Natalia Touzon el 14 Juny 2016Eix 1. Drets Socials Proposta Ciutadana

Comentaris

Valorem la teva inquietud pel que fa a les necessitats d'una biblioteva al barri de Pomar, però en aquests moments no podem portar a votació la proposta perquè donada la magnitud de la mateixa no estem en disposició tècnica de donar una resposta rigorosa i consensuada amb els agents del territori. En tot cas et convidem a que et posis en contacte amb el Regidor del Districte 3 on et podrà informar amb més detall. Gràcies per la teva participació, seguim treballant i decidint Badalona conjuntament.
Publicat per Ajuntament el 19 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Plaça de la Vila, 1 :: 08911 Badalona :: Tel. 93 483 26 00 :: participacio_ciutadana@badalona.cat :: Nota legal ::