banner badalona

Cercar

56
Suports
Tota la ciutat Proposta Ajuntament

Envelliment actiu saludable

Fomentar el benestar i la salut de les persones al llarg del seu cicle vital per incidir en que puguin envellir en les millors condicions possibles. Això es vol aconseguir mitjançant la implicació del conjunt d’'agents socials de la ciutat i la incorporació de la recerca i la innovació.

Resultats

  1. Estructura de treball en xarxa dels diferents serveis de la ciutat de salut, serveis socials i serveis de promoció que portin a terme accions en el marc de l'envelliment actiu saludable per ampliar l’'abast dels recursos existents en termes de eficàcia i eficiència.
  2. Millora de les estratègies d’intervenció en l’'àmbit dels estils de vida saludables.
  3. Reconeixement de Badalona com a ciutat referent en envelliment actiu i saludable.

Calendari

  • 2016- 2017 (1er trimestre): exploració de la situació a Badalona sobre envelliment actiu i saludable (característiques demogràfiques i dades sociosanitaries, identificació de les principals actuacions en curs i d’oportunitats per treballar en xarxa).
  • 2017 (2on trimestre): disseny i elaboració d’un programa marc d’envelliment actiu i saludable i presentació a la ciutadania.
  • 2018: aprovació del programa i posada en marxa.
  • 2019: primera avaluació i elaboració de la memòria.

Objectiu 2.a. Badalona inclusiva

Comentaris

Aquesta proposta i d'altres relacionades amb aquest programa passen al Pla d'Actuació Municipal de l'Ajuntament, que s'executarà al llarg d'aquest mandat. Gràcies per la teva participació, seguim treballant i decidint Badalona conjuntament
Publicat per Ajuntament el 19 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Plaça de la Vila, 1 :: 08911 Badalona :: Tel. 93 483 26 00 :: participacio_ciutadana@badalona.cat :: Nota legal ::